DOLAR 32,507
EURO 34,7562
ALTIN 2403,398
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftanın mekanları…

Sercan Kısmet Ayrıcalıklı tatil Titanic Mardan Palace ve Titanic Deluxe Golf Belek’te, 3 Şubat’a dek 0-12 yaş arası iki çocuğa ücretsiz konaklama tatil hediyesi olacak. Otel, misafirlerin çocuklarıyla şehrin stresinden uzaklaşmak için sömestir …

Haftanın mekanları…
23.01.2023 07:54
A+
A-

Sercan Kısmet

Ayrıcalıklı tatil

Titanic Mardan Palace ve Titanic Deluxe Golf Belek’te, 3 Şubat’a dek 0-12 yaş arası iki çocuğa ücretsiz konaklama tatil hediyesi olacak. Otel, misafirlerin çocuklarıyla şehrin stresinden uzaklaşmak için sömestir tatilinde her türlü fırsatı sunuyor.

blank

Kayak keyfi

Club Med, Fransız Alpleri’ndeki yeni tesislerini kayakseverlerin hizmetine sundu. Spor aktiviteleri, ünlü markaların imzasını taşıyan kişisel bakım ve SPA hizmetleri, Michelin yıldızlı şeflerin hazırladığı menüler, her misafir için özel hizmet sunan deneyim yaratıcıları ve sıfır strese odaklanan hizmet anlayışıyla Club Med, eşsiz her şey dahil konseptinin ayrıcalığını misafirlerine tüm tatil boyunca yaşatıyor.

blank

Eğlenceli aktiviteler

NG Hotels, sömestirde konfor ve eğlencenin buluştuğu avantajlı konaklama deneyimi ile ailelere unutulmaz bir tatil vadediyor. Çocuklara birçok keyifli aktivite sunan NG Afyon, NG Sapanca VE NG Enjoy, her yaş grubundan misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatıyor.

blank

Yerel malzemeler

Geleneksel lezzetleri modern sunumuyla birleştiren Köşebaşı, şimdi Ankara’da açıldı. Adana ve Tarsus mutfağını bir arada sunan mekan, kebap kültüründeki gelenekselliği modernize etmek yerine, kebabın gerçek lezzetini yansıtarak yeni nesile aktarabilmek adına, reçetelerini yerel malzemelerle uyguluyor.

blank

Dört yeni çeşit

Domino’s, uygun fiyatlı inovatif ürünü Pizzetta’nın dört yeni çeşidini tutkunlarıyla buluşturdu. Rahatlıkla yenilebilir boyutta geliştirilen Pizzetta; yeni kavurmalı sucuklu, pastırmalı sucuklu, sosisli ve margarita çeşitleriyle Gel-Al’da 24.99 TL’den başlayan fiyatlarıyla satışa sunuluyor.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.