DOLAR 32,5331
EURO 34,9434
ALTIN 2439,526
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gülşen isyan etti: Yeter artık! Çocuk var yanımda

Yaz sezonunda konserden konere koşan Gülşen Çolakoğlu, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Sipariş verdiği kıyafetleri almak için modacı Hakan Yıldırım’a gelen popçu, yolda kalan bir araç nedeniyle bir süre park yerinden çıkamayınca gerildi ve sinirini basın mensuplarından çıkardı.

Gülşen isyan etti: Yeter artık! Çocuk var yanımda
15.08.2023 07:39
A+
A-

Gülşen Çolakoğlu, modacı Hakan Yıldırım’a sipariş verdiği kıyafetleri Nişantaşı’na almaya geldiği sırada objektiflere yansıdı. 47 yaşındaki şarkıcı, arabasını park edince olanlar oldu.

GÜLŞEN ÇOK SİNİRLENDİ

Bir VIP araç yolun ortasında bir anda stop etti ve çalışmadı. Gülşen, tam da arabasının bulunduğu yerde arıza olunca park yerinde kaldı. Bu sırada aracını almak için gelen sanatçı, adeta deliye döndü.

blank

Çok sinirlenen Gülşen, bunun acısını yanında bulunan bir kız çocuğu ile kendisini görüntüleyen basın mensuplarından çıkardı.

“YETMEDİ Mİ ALDIĞINIZ GÖRÜNTÜ?”

Ünlü popçu, illerini yapan muhabirlere, “Yeter artık çekmeyin. Çocuk var yanımda. Yetmedi mi aldığınız görüntü?” diyerek isyan etti.

blank

NİŞANTAŞI STİLİ

İddialı sahne kıyafetleriyle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Gülşen’in, pembe renkli saçları ve parmak arası terlikli sokak stili dikkat çekti.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.