DOLAR 32,4459
EURO 34,7894
ALTIN 2447,21
BIST 9933,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Göksel bikinili pozlarını paylaştı: Canım Ege’me saygımla geldim

Tatil sezonunu geç açan şarkıcı Göksel, sosyal medya hesabından bikinili fotoğraflarını paylaştı. Ünlü ismin peş peşe yayınladığı karelere, beğeni ve yorum yağdı.

Göksel bikinili pozlarını paylaştı: Canım Ege’me saygımla geldim
10.08.2023 12:49
A+
A-

Türk pop müziğinin en güçlü kadın temsilcilerinden Göksel, 19 Nisan’da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde anlamlı bir amaç için binlerce seveniyle buluşmuştu.

Konserden elde edeceği tüm geliri İstanbul Vakfı aracılığıyla deprem bölgesindeki kız çocuklarının eğitimi için kullanılmak üzere bağışlayan Göksel, dinleyicilerine şöyle seslenmişti:

İlk defa bir bahar mevsiminde Harbiye’de çok kıymetli bir amaç için sahnedeyim. Bana enerjinizi gönderin.

blank

BİKİNİLİ POZLARINI PAYLAŞTI

51 yaşındaki ünlü isim, son olarak 267 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı tatil paylaşımıyla dikkat çekti.

blank

Bikiniyle kamera karşısına geçen Göksel, peş peşe yayınladığı karelerine “Yaz, dondurma, kedi ve ben… Canım Ege’me saygımla geldim” mesajını yazdı.

blank

BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Yıllara meydan okuyan fit vücuduyla dikkat çeken şarkıcı, kısa sürede 9 bine yakın beğeniye ulaştı.

Takipçileri, Göksel’e; “Yine çok güzelsin”, “Ege’de kendini denize bırakmışsın gibi bir fotoğraf” ve “Bir kraliçe gördüm sanki” şeklinde yorumlar yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.