DOLAR 32,3435
EURO 34,8856
ALTIN 2375,642
BIST 10204,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gizem Karaca kuzeniyle Çeşme tatilinde! Ayağıyla kuma şekil çizdi

Her yaz arkadaşlarıyla birlikte İzmir Çeşme’de tatil yapan Gizem Karaca, bu kez fitness eğitmenliği yapan kuzeni Ersan Becerik ile beraber tatildeydi. Sıcak havaya rağmen denize girmeyen oyuncu, şezlongun etrafındaki birkaç metrekarelik alandan dışarı çıkmadı.

Gizem Karaca kuzeniyle Çeşme tatilinde! Ayağıyla kuma şekil çizdi
16.08.2023 08:09
A+
A-

Gizem Karaca (30), 2017 yılında işletmeci Kemal Ekmekçi (34) ile nikâh masasına oturmuş, evlendikten sonra İstanbul’dan ayrılıp İzmir’e yerleşmişti.

Gözlerden uzak bir yaşam sürdüren, son olarak ‘Özür Dilerim’ filminde kamera karşısına geçen oyuncu, Çeşme’de bir plajda objektiflere yansıdı.

blank

Gizem Karaca, gün boyunca neredeyse hiç kalkmadığı şezlongta elinde telefonla vakit geçirdi.

blank

Güzel oyuncunun kaslı vücuduyla dikkat çeken fitness eğitmeni kuzeni Ersan Becerik ise sıcağa dayanamayıp, Ege’nin serin sularında deniz keyfi yaptı.

blank

Şezlongun etrafındaki birkaç metrekarelik alandan dışarı çıkmayan Gizem Karaca’nın yaptığı en büyük aktivite ise bir ara yerinden kalkıp ayağıyla kuma şekil çizmesi oldu.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.