DOLAR 32,5166
EURO 34,834
ALTIN 2423,761
BIST 9718,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gazetecinin katili şoke etti! Tehditkar konuşma ile Yargı’da heyecan yükseldi

Kanal D’nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi ‘Yargı’ yeni bölümüyle ekranlara geldi. Reyting rekortmeni ‘Yargı’ dizisi, sürükleyici hikayesiyle yine heyecanla izlendi.

Gazetecinin katili şoke etti! Tehditkar konuşma ile Yargı’da heyecan yükseldi
18.01.2023 18:32
A+
A-

Öykü Badur – Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi ‘Yargı’, 15 Ocak Pazar akşamı 50’nci bölümüyle izleyenlerle buluştu. Son bölümde Ceylin, Ilgaz’a boşanma davası dilekçesi vermişti. Dizinin yeni bölümünde, boşanma konusunda kararlı olan Ceylin, yeni bir davada Ilgaz ile karşı karşıya geldi.

AYRILIK ZAMANI

Ilgaz ve Ceylin tüm yaşananların ardından duruşmaya kadar biraz yalnız kaldı. Ceylin ailesine, mutlu dünyasını yıktıkları için tepkiliydi. Yaşanan olaylardan sonra Ceylin, açtığı boşanma davası konusunda kararlıydı. Ancak Ceylin davaya yetişemedi ve dava ertelendi.?

Ilgaz, tavrını belli etmese de boşanma konusunda mutsuzdu. Eve gelen Ilgaz, eşinin eşyaları, yüzüğü ve kolyesini görünce derinden etkilendi.

Bu sırada Tolga, Ceylin, Parla ve Ilgaz’ın takip edilmesi akıllara Burak hayatta mı sorusunu getirdi.

blank

YENİ DAVA

Aralarındaki tüm sorunlara rağmen, Ilgaz ve Ceylin yeni bir davada bir araya geldi. Şile’de suda cansız bedeni bulunan gelin Pars, Eren, Ilgaz ve Ceylin’in gündemindeydi.

Çetin’in de düğün davetlileri arasında yer alması şaşırttı. Ilgaz, yaşananların ardından düğün mekanını incelemeye gitti. Kamera görüntülerinin incelenmek istenmesi mekân sahibinde gerginlik yarattı.  

blank

BERKANT’IN KATİLİ ÖMER

Öldürülen gazeteci davası Derya savcıdaydı. Savcının hazırladığı iddianame Yekta’ya ulaştı ve Haluk için müebbet istenmesi avukatı sinirlendirdi. Bu sırada Laçin, DNA sonuçlarıyla ofise geldi. Laçin, Ömer’in ailede olmasından dolayı mutluydu. Ayten’in Yekta’nın yanında işe başlaması dikkat çekti. Ceylin’in talebiyle Merdan bunu yapmıştı ancak Yekta’nın haberi yoktu.

Haluk ile iddianameyi paylaşan Yekta, sert tepki aldı. Hapishaneden çıkarken oğlu Ömer, Haluk’un babasına olan tavırları nedeniyle olanlardan sorumlu olduğunu imalı şekilde ifade etti. Yekta, şaşkınlığını gizleyemedi.

DERYA HAMİLE

Çetin’e verdiği yüklü miktardaki parayı soran Aylin, istediği olumlu yanıtı alamadı. Aynı zamanda Çetin’in başka bir kadınla yemek yediği ve ona bir kolye hediye ettiği görüldü. Süreç içerisinde düğün hazırlığında olan Derya savcının midesinin bulanması hamile olma fikrini akıllara getirdi. Bunu Ceylin’le paylaştı ve Ceylin aldığı test ile Derya’ya gitti. Sonuçta Derya’nın hamile olduğu ortaya çıktı. Ancak savcı durumdan korkuyordu.

Merdan Dede ise ev hapsine alındı. Parla ve Ceylin’in ailesi Merdan’a yaşananlardan dolayı teşekkür etti.

ILGAZ’DAN BEKLENMEYEN HAREKET

Ceylin, eve eşyalarını almaya geldi. Ilgaz’ın eşyalarını bavullara koyduğunu görünce Ceylin, bir an önce Ilgaz’ın onu göndermek istediğini düşündü. Ilgaz, eşyalarını görmesi ve kokusundan etkilendiğini söylese de Ceylin’in ikna edemedi.

blank

ŞOKE EDEN ARAMA

Ilgaz, gelin ve damat tarafının ifadesini aldı. Ferda’nın, sevgilisi olduğu düşünülen İsmail tarafından kaçırılmış olma ihtimali göz önünde bulunduruldu. İfadeye alınan İsmail düğün gününde kaçmak isteyip başaramadıklarını ve konuyu yeni öğrendiğini anlattı. Adli tıpta yapılan incelemeler gelinin öldürüldüğünü ortaya koydu.

Düğün videosunu tekrar izleyen Eren ve Ilgaz’ın yanına Ceylin geldi. Bu sırada Çetin’i gördü ve doktor olduğunu söyleyen adamın Çetin olduğunu anlattı. İzleme sırasında Ceylin’e gelen bir telefon ile olayın seyri değişti. Ilgaz konusunda tehdit telefonu alan Ceylin’den olaya intihar denmesi istendi. Ceylin, aramayla büyük şok yaşadı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.