DOLAR 32,5044
EURO 34,9222
ALTIN 2439,574
BIST 9709,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gamze Özçelik’ten duygulandıran paylaşım! ‘O kucaklamayı unutmayacak’

‘Umuda Koşanlar Derneği’nin kurucusu ve eski oyuncu Gamze Özçelik, yardım çalışmaları için gittiği Tanzanya’dan takipçilerini duygulandıran bir paylaşım yaptı. Kimsesiz bir çocuğa sarıldığı anları yayınlayan ünlü isme yorum yağdı.

Gamze Özçelik’ten duygulandıran paylaşım! ‘O kucaklamayı unutmayacak’
16.08.2023 18:21
A+
A-

Kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile çalışmalarını yürüten eski oyuncu Gamze Özçelik, bu dernek aracılığıyla hem Türkiye’de hem de dünyada yardıma muhtaç insanların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Son olarak Tanzanya’ya giden ünlü isim, yardım çalışmalarını sık sık takipçileriyle paylaştığı sosyal medya hesabından görenleri duygulandıran fotoğraflar yayınladı.

blank

“ÖYLE ÇOK İHTİYACIN VARDI Kİ ÇOCUK…”

Instagram sayfasında 1.5 milyon takipçisi bulunan 40 yaşındaki ünlü isim, küçük bir çocuğa sarılırken çekilen karelerini peş peşe paylaştı.

blank

Özçelik, bu karelere şu mesajı yazdı:

Öyle ihtiyacın vardı ki çocuk; içten bir kucaklamaya, başının okşanmasına, sevilmeye… Öyle ihtiyacım vardı ki çocuk; tertemiz bir kalbe, saflığa, teslimiyete…

blank

“NE MUTLU SİZE VE ONA”

Eski oyuncunun kısa sürede 119 bin beğeni alan gönderisine; “O kucaklamayı ömrünün sonuna kadar unutmayacak”, “Çok iyi kalpli bir insansın” ve “Ne mutlu size ve ona” gibi yorumlar yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.