DOLAR 32,4453
EURO 34,7739
ALTIN 2439,317
BIST 9938,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fuat Güner: Ah Erkin baba, sen de mi bıraktın bizi?

Anadolu Rock müziğinin unutulmaz ismi Erkin Koray, 7 Ağustos’ta hayatını kaybetti. Geçtiğimiz ay MFÖ grubunun üyesi ve yakın arkadaşı Özkan Uğur’un yaşama veda etmesiyle zor günler yaşayan Fuat Güner’den duygulandıran bir paylaşım geldi.

Fuat Güner: Ah Erkin baba, sen de mi bıraktın bizi?
10.08.2023 12:45
A+
A-

Anadolu Rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray, Kanada’nın Toronto şehrinde kaldırıldığı hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti. Müzik dünyasını yasa boğan haberi kızı Damla Koray Çamlıca, ünlü sanatçının Instagram hesabından duyurdu.

Damla Koray Çamlıca, babasının ardından şu mesajı paylaştı:

Ben kızın ve seni baba deyip bağrına basan canlar, güzel enerjimizi, sevgimizi, saygımızı ve alkışlarımızı senden bir gün bile eksik etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Eserlerin dilimizde, aşkın kalbimizde yaşayacak, daima ve ilelebet. Dilerim bu dünyada bulamadığın barış ve huzuru başka bir dünyada bulursun. Doğrusu hiç şaşmayan, tanıdığım en sağlam adam; Anadolu rockın mucidi, sevgili babam… Benim için yaptıklarına minnettarım. Ne desem hakkını vermiş olmam. Eminim ‘senin çocuklar’ da ülkelerini, kültürlerini ve onlara layık gördüğün cumhuriyeti ileri götürmek adına yaptıklarına her zaman minnettar kalacaktır. Hakkını helal et.

blank

“DEFİN SIRASINDA KİMSE OLMAYACAK”

Çamlıca, “Defin sırasında kimse olmayacak. Mezar hazır olduğunda Toronto’daki Türk dernekleri yeri ve zamanı bildirilecek” diyerek babasının son yolculuğuna uğurlanmasıyla ilgili de açıklama yaptı.

“EFSANELERİMİZİ BİR BİR KAYBEDİYORUZ”

Sanat dünyasını yasa boğan ölümün ardından, geçtiğimiz haftalarda yakın arkadaşı Özkan Uğur’u kaybeden Fuat Güner’den duygulandıran bir paylaşım geldi.

blank

Koray’ın bir fotoğrafını paylaşan Güner, şu ifadeleri kullandı:

Ah Erkin baba, sen de mi bıraktın bizi? Efsanelerimizi bir bir kaybediyoruz, çok özel bir adam daha aramızdan ayrıldı. Tüm Türk halkının gönlüne girmiş şarkılarıyla, gitar çalış stili ve yorumuyla, hayata bakış açısı ve tavizsiz ilkeleri ile daima içimizde yaşayacak bir sanatçıyı yitirdik. Başta kızı Damla olmak üzere ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum, mekanı cennet olsun…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.