DOLAR 32,4442
EURO 34,8002
ALTIN 2445,672
BIST 9940,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Farah Zeynep Abdullah’tan havuz başında bikinili poz

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, son olarak ‘Bergen’ filmiyle izleyiciyle buluşmuştu. Şimdilerde tatilde olan Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından havuz başında güneşlendiği anlara dair olan bir karesini takipçilerinin beğenisine sundu.

Farah Zeynep Abdullah’tan havuz başında bikinili poz
10.08.2023 12:49
A+
A-

‘Bergen’ isimli sinema filminde rol alan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah başarılı performansıyla adından sık sık söz ettiriyor.

BEĞENİ YAĞDI

Şimdilerde tatilde olan Farah Zeynep Abdullah son pozuyla dikkat çekti. 33 yaşındaki oyuncu Farah Zeynep Abdullah havuz başında bikinisiyle güneşlendiği anları yayınladı. Farah Zeynep Abdullah’ın bikinili karesi takipçileri tarafından binlerce beğeni aldı.

blank

“İSTEYEN EVLENSİN”

Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz aylarda Instagram sayfasından bir takipçisinden gelen evlilik sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekmişti. Abdullah kendisine yöneltilen, ”Sizce evlilik kaç yaşında olmalı?” sorusuna, ”Evlilik bir seçim aslında artık. Olup olmaması kişiye bağlı. Dolayısıyla bunun bir yaşı var mı, ondan emin değilim. İsteyen evlensin, istemeyen evlenmesin. Evlilik, bir seçim artık bu dünyada” yanıtını vermişti.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.