DOLAR 32,5331
EURO 34,9434
ALTIN 2439,526
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ezra: Bir gün aşk kazanacak, inanıyorum!

Popçu Gülşen’in hem meslektaşı hem de yeğeni olan Ezra, önceki gün Maslak’da görüntülendi. 32 yaşındaki şarkıcı, söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait yeni parçası ‘Aşk Kazanacak’ parçası hakkında konuştu.

Ezra: Bir gün aşk kazanacak, inanıyorum!
15.08.2023 10:06
A+
A-

Aşk Kazanacak şarkıcı hakkında açıklama yapan Ezra, “Çok heyecanlıyız. Müthiş bir ekiple çalışıyoruz. Çok da güzel tepkiler aldık. Yorumlar şu an çok iyi. Bu şarkıyı 2019’da çıkarmaya karar vermiştim ama kısmet bugüneymiş. Gerçekten bir gün aşk kazanacak inanıyorum” dedi.

“YILDIZ TİLBE İLE ENERJİMİZ TUTTU”

Muhabirlerin “Yıldız Tilbe bu şarkıyı kimseye vermemişti, sonra size verdi. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusuna, “Yıldız Hanım kendisine beş tane şarkı saklamıştı, bu da onlardan biriydi. Enerjimiz çok güzel tuttu Yıldız Hanım’la. Kendisi de beni çok seviyor. Bu yüzden okumaya izin verdi” yanıtını verdi.

Projelerininin devam edeceğini belirten şarkıcı, “Yıldız Tilbe ile çalışmaya devam etmek isterim tabii ki ama kendi söz ve müziğimin olduğu şarkıları da yayınlayacağım” ifadelerini kullandı.

blank

GÜLŞEN CEVABI

Muhabirlerin “Teyzeniz Gülşen ile bir çalışmanız olacak mı?” sorusuna ise “Şu an için yok ama ileride olmayacağı anlamına gelmez. Teyzem Gülşen ile bir projede yer almak isterim” cevabını verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.