DOLAR 32,5802
EURO 34,9104
ALTIN 2433,679
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eski eşler Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder aynı filmde

Bülent Emrah Parlak ve eski eşi Burcu Gönder “Üç Günlük Dünya” filminde karı-koca rolü ile kamera karşısına geçtiler. Parlak “ Ben antrenmanlıyım. Fakat senaryo veya film olunca eli maşalı bir kadınla olmak keyifli tabii ama gerçek hayatta değil” diyerek eski eşine takıldı.

Eski eşler Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder aynı filmde
20.01.2023 09:36
A+
A-

Oyuncu Bülent Emrah Parlak ile meslektaşı Burcu Gönder, 2015 yılında evlenmişti. Çiftin 2016’da bir kız çocukları dünyaya gelmişti.

Ancak çiftin mutluluğu uzun sürmedi. Oyuncu Burcu Gönder, Parlak’ın kendisine ekonomik ve psikolojik şiddet uyguladığını iddia ederek korunma talebinde bulunmuştu. Dilekçede şu ifadeler yer alıyordu:

Hiçbir geliri olmayan Burcu Gönder ile çocuğunu evden atmaya çalışmıştır. Bu sebeple boşanma davası açmak isteyen Gönder’in davalının agresif yapısı nedeniyle zarar görmesinden korunması için tedbir talep ediyoruz.

blank

Bülent Emrah Parlak-Burcu Gönder çifti, iki yıl önce Çağlayan Adliyesi’ne giderek, anlaşmalı olarak boşanmıştı.

“14 YIL BOYUNCA GÜZEL BİR İLİŞKİ YAŞADIK”

Burcu Gönder, “Anlaşmalı boşanma davamız gerçekleşti. Kimse ayrılmak için evlenmiyor, biz de böyle çıkmadık yola. 14 yıl boyunca güzel bir ilişki yaşadık, çok sevdik birbirimizi. Fakat bazı sorunlar yaşadık ve sonucunda başarılı olamadık. Boşanmanın bizim için doğru bir karar olduğunu düşündük” şeklinde konuşmuştu.

“BU HABERLERE ÜZÜLDÜK”

Bülen Emrah Parlak, hakkında çıkan ‘öfke problemi’ haberlerini, “Bu haberlere üzüldük, doğru değil” diyerek yalanlamıştı.

blank

“NEDEN İKİ SENEDE BİR KARŞIMA EŞİM OLARAK ÇIKIYORSUN?”

Son olarak ikili, “Üç Günlük Dünya” filminde karı-koca rolü ile kamera karşısına geçti. Bir mahalle komedisi olan “Üç Günlük Dünya” filmi için bir araya gelen çift oldukça rahat görünürken filmin ana karakteri Muhittin Abi’yi canlandıran Bülent Emrah Parlak; “ Biz profesyonel insanlarız. Burcu’yla uzun yıllardır da dostluğumuz var. Yıllarca aynı sahneyi paylaştık şimdi de aynı projede olmaktan keyif alıyoruz. Tabii ki durumun mizahını da aramızda yaptık. Proje ilk geldiğinde telefonda birbirimize ‘Neden iki senede bir karşıma eşim olarak çıkıyorsun?’ diye sorup güldük” dedi.

blank

“NESLİHAN ELİ MAŞALI BİR KARAKTER”

Burcu Gönder “Üç Günlük Dünya” filminin sıcak bir mahalle komedisi olduğunu söylerken, eşi ile karı-koca rolü oynamalarına “Yıllar sonra Bülent’le aynı projede olmak çok keyifli tabii. Filmde de eşi olunca duruma çok yabancı da olmuyorum. Kolay bir rol benim için. Neslihan karakteri eli maşalı bir karakter” dedi.

blank

“BEN ANTRENMANLIYIM”

Araya giren Parlak “Ben antrenmanlıyım. Fakat senaryo veya film olunca eli maşalı bir kadınla olmak keyifli tabii ama gerçek hayatta değil” diyerek eski eşine takıldı.

blank

Oynadıkları düğün sahnesinde de eskiyi hatırladıklarını belirten oyuncuların şimdilerde oldukça iyi dost oldukları gözlerden kaçmadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.