DOLAR 32,5352
EURO 34,8926
ALTIN 2423,874
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Erman Toroğlu’nun Bodrum’daki lüks evindeki hırsızlık önlemleri ‘yok artık’ dedirtti!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’nin son konuğı Erman Toroğlu oldu. Evine hırsız girmesi ihtimaline karşı her önlemi alan Toroğlu’nun baş ucunda göz yaşartıcı sprey ve Afrika’dan getirttiği bir tokmak var. Ünlü yorumcunun çekmecesinde ise Güney Kore’den aldığı cop bulunuyor.

Erman Toroğlu’nun Bodrum’daki lüks evindeki hırsızlık önlemleri ‘yok artık’ dedirtti!
21.08.2023 17:51
A+
A-

Renkli kişiliği ve hoş sohbeti ile izleyicilerin her daim beğenisini kazanan Evrim Akın, birbirinden ünlü isimlerin evlerini gezerek çok özel yaşantılarına tanık oluyor. Kanal D’nin, sunuculuğunu Evrim Akın’ın yaptığı “Evrim Akın İle Ev Gezmesi” son bölümüyle ekrana geldi.

SON KONUK ERMAN TOROĞLU!

“Evrim Akın ile Ev Gezmesi” son bölümde, ünlü yorumcu Berdan Mardini’ye misafir oldu.

blank

“KENDİ KAFAMA GÖRE YAPIYORUM”

17 yıl önce Bodrum’da yazlık ev yaptıran Toroğlu, malikanesinin her detayıyla kendi ilgilendiğini söyledi, “Yaptığım evlerde mimar kullanmam. Mimar kendi kafasına göre yapıyor, ben de kendi kafama göre yapıyorum” dedi.

blank

Dekorasyona önem veren Toroğlu yurt dışından getirttiği eşsiz parçalarla evini renklendirdiğini belirtti. 17 yıldır lüks evde yaşayan Toroğlu’nun yatak odasında tavan aynası dikkat çekerken Akın aynayla konuştu.

JAKUZİ VE SAUNA VAR!

Büyük bir bahçe içine yapılan taş evin terasında jakuzi ve sauna var.

blank

YATAK ODASINDAKİ JOP DİKKAT ÇEKTİ

Yatak odasının çekmecesini karıştıran Evrim Akın bir jopla karşılaştı. Erman Toroğlu, bu jopu Kore’den aldığını ve hırsızlardan korunmak için başucuna koyduğunu söyledi. Toroğlu, “Kore’deki polisler bunu kullanıyor” dedi.

blank

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.