DOLAR 32,5145
EURO 34,7965
ALTIN 2428,294
BIST 9695,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ebru Şallı: 25 gibi 45 daha ne olsun!

1995 yılında düzenlenen Queen of Turkey güzelik yarışmasında birinci seçilen Ebru Şallı, sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Şallı, dün 45 yaşına bastı. Eski eşi Harun Tan ile 2013 yılında biten evliliğinden dünyaya gelen 18 yaşındaki oğlu Beren ve oğlunun kız arkadaşı Laçin Terlemez ile poz veren Şallı’nın kareleri dikkat çekti.

Ebru Şallı: 25 gibi 45 daha ne olsun!
18.01.2023 18:34
A+
A-

Ebru Şallı’nın, 2002 yılında hayatını birleştirip, 2013’te boşandığı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen Pars Tan, 2020’de uzun süre mücadele ettiği lenfomaya yenilerek hayatını kaybetmişti. . Zor günleri büyük oğlunun desteğiyle atlatmaya çalışan eski model, Beren Tan ile çektirdiği fotoğrafı, 3.1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşmıştı.

“BU NASIL YAKIŞIKLILIK?”

18 yaşındaki Beren Tan, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. “Tek gerçek aşk”, “Ne çabuk büyümüş”, “Maşallah”, “Bu nasıl yakışıklılık?”, “Hep mutlu olun inşallah”, “Size çok benziyor”, “Ana oğul değil, abla kardeş gibisiniz”, “Ponçiğin abisi”, “Aslan parçası”, “Harikasınız” şeklinde yorumlar yapıldı.

blank

BEREN’LE TATİL POZU

2.5 yıl önce tarifsiz bir acı yaşayan ve teselliyi büyük oğlunda bulan Ebru Şallı, geçtiğimiz eylül ayında Beren Tan ile tatil pozlarını paylaşmıştı. 18 yaşındaki Beren, yakışıklılığı ve kaslı görüntüsüyle sosyal medyayı ilgi odağı olmuştu.

blank

45 YAŞINA GİRDİ

Model ve sunucu Ebru Şallı 45’inci yaşını ailesi ve arkadaşlarının katıldığı sürpriz bir parti ile kutladı. Şallı, gecenin fotoğraflarını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

blank

“AİLEME ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ebru Şallı’nın “25 gibi 45 daha ne olsun! Sağlık hayattaki en büyük hazinemiz! Tüm canlarıma, aileme çok teşekkür ediyorum” notunu düştüğü fotoğraflara beğeni yaptı.

blank

Fit görüntüsüyle genç kızlara taş çıkaran Şallı’nın oğlu Beren ve müstakbel gelini ile yer aldığı kareler dikkat çekti.

MÜSTAKBEL GELİNİYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Ebru Şallı’nın oğlu Beren Tan, yaz aylarından beri Laçin Terlemez ile aşk yaşıyor. Eski manken, “Tatlı ve cici bir kız. Sadece akıllı değil, güzel de” dediği müstakbel gelini ve oğluyla birlikte önceki gün Akmerkez’de görüntülenmişti.

blank

“BEREN FOTOĞRAF ÇEKTİRMEYİ SEVMEZ”

 Şallı, “Beren küçüklüğünden beri fotoğraf çektirmeyi sevmez. Biz bile beraber çekemiyoruz, sevmediği için gitti” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.