DOLAR 32,5134
EURO 34,8727
ALTIN 2430,145
BIST 9777,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ebru Şahin’in tatil pozları sosyal medyayı salladı! ‘Tek kelimeyle mükemmel’

Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkat çeken Ebru Şahin (29), basketbolcu Cedi Osman (28) ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Geçtiğimiz yaz dünyaevine giren ünle çiftten Şahin, sosyal medyada bikinili tatil pozlarını yayınladı. Takipçilerinden oyuncuya yorum ve beğeni yağdı.

Ebru Şahin’in tatil pozları sosyal medyayı salladı! ‘Tek kelimeyle mükemmel’
17.08.2023 16:36
A+
A-

2020 yazında Alaçatı’da aşk yaşamaya başlayan Ebru Şahin ile Cedi Osman, mutlu birlikteliklerinin ardından hayatlarını birleştirme kararı almıştı. Kapadokya’da sevgilisinin evlilik teklifine ‘evet’ diyen oyuncu, Temmuz 2022’de Makedonya’nın Ohrid şehrinde ünlü basketbolcuyla nikâh masasına oturmuştu.

DÜĞÜN ÇEŞME’DE

Makedonya’da kıyılan resmi nikâhın ardından Türkiye’ye gelen ünlü çiftin Çeşme’deki düğününe; sanat, sosyete ve spor camiasından tanınmış simalar katılmıştı. Törendeki temsili nikâhı da Acun Ilıcalı kıymıştı.

blank

TATİLDE AŞKA GELDİLER

NBA takımlarından San Antonio Spurs’da forma giyen Cedi Osman ile Ebru Şahin, geçtiğimiz günlerde Çeşme’de aşk tazelemişti. 2022 yazında düğün yaptıkları mekanda denize giren ikili, aşk dolu bir gün geçirmişti.

blank

Ünlü basketbolcu, oyuncu eşi ile suda romantik anlar yaşamıştı. Ünlü çiftin bir hayli neşeli hali dikkatlerden kaçmamıştı.

blank

BEĞENİ YAĞMURU

Eşi Cedi Osman ile Çeşme tatiline devam eden Ebru Şahin, Instagram hesabından paylaştığı pozlarla magazin gündemine geldi.

blank

Son olarak ‘Yüz Yıllık Mucize’ dizisinde rol alan 29 yaşındaki güzel, iddialı bikinili kareleri ile takipçilerinden kısa sürede yaklaşık 50 binden fazla beğeni aldı.

blank

“BU NE GÜZELLİK”

Ebru Şahin’in paylaşımlarına; “Kraliçe”, “Bu ne güzellik”, “Güneşten daha parlak”, “Olağanüstü kadın”, “Tek kelimeyle mükemmel”, “İnanılmaz”, “Ebru Şahin farkı” ve “Türkiye’nin en güzeli” şeklinde övgü dolu yorumlar geldi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.