DOLAR 32,4802
EURO 34,9229
ALTIN 2435,159
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Dönence’de Gülce babasının vedasını izledi! ‘Ölüm bizi ayıramaz’

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Nuray Uslu’nun kaleme aldığı ve ilk bölümüyle büyük beğeni toplayan dizi ‘Dönence’ altıncı bölümüyle izleyici karşısına çıktı.İşte dizinin son bölümünde yaşananlar…

‘Dönence’de Gülce babasının vedasını izledi! ‘Ölüm bizi ayıramaz’
16.08.2023 08:36
A+
A-

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan (Gece) ve Caner Topçu’nun (Özgür) yer aldığı, kadrosunda Emre Kınay (Cem), Atakan Hoşgören (Miro), Didem İnselel (Verda), Ogün Kaptanoğlu (Harun), Ülkü Hilal Çiftçi (Gülce), Doğan Karakaş (Rüzgar), Nazlı Çetin (Sera) gibi başarılı isimleri buluşturan, Kanal D’nin yeni dizisi ‘Dönence’ nefes kesen altınca bölümüyle ekrana geldi.

‘DÖNENCE’ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA

ÖZGÜR VE MİRO ARASINDAKİ GERİLİM ARTTI!

Dizinin son bölümünde; birçok kez karşı karşıya gelen Özgür ve Miro arasındaki gerilim her geçen gün daha da çok artarken ikili, vicdanlarıyla yüzleşip gerçekleri itiraf etme noktasına gelirler; Özgür kaçakçı damgası yemekten son anda kurtulurken yaptığının büyük bir hata olduğunu anlayıp Gece’yle ilişkilerine zarar vermemek adına durumu ona itiraf eder.

GECE AŞKINI İTİRAF EDEMEDİ -İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

CEM’İN AİLE DÜŞÜNCESİ

Cem, ameliyat masasında kalmaktan korkar ve ailesi için plan yapmaya başlar. Cem, ölmesi durumunda ailesinin maddi ve manevi zorluk çekmesini istemez. Bu yüzden her şeyi planlamak isteyen Cem, çocukları ve Verda için ayrı ayrı hesap açtırır.

blank

GÜLCE’NİN ZOR ANLARI – İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÖZGÜR, CEM’İN VERDİĞİ KUTUYU ALDI

Gece’nin Cem’e Özgür için iş bulmasını rica eder ve Harun’a olan borcunu söyler. Özgür Gece’nin babasına bunları anlattığını öğrenince Gece’ye öfkelenir. Gece, neler olduğunu anlamaz ta ki Özgür’ün evine gidene kadar. Cem, ameliyata girmeden önce ailesine kayıt bırakır. Gece, Gülce ve Verda’ya hastalığından bahsetmeyen Cem, veda görüntülerini Özgür’e bırakmaya karar verir. Özgür, onlarca soru işaretiyle Cem’in verdiği kutuyu alır ve hiçbir şey yapamaz.

blank

CEM SIRLARINI ÖZGÜR’E EMANET ETTİ – İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MERAKINA YENİK DÜŞTÜ

Cem’in verdiği kutuyu açmamak için direnen Özgür, merakına yenik düşer ve Cem’in başına kötü bir şey gelmesinden korkar. Özgür, açtığı kutuda veda videosunu izleyince Cem’in peşine düşer. Cem’in gittiği hastanede soluğu alan Özgür, Cem’i ameliyata girmeden yakalar ve ailesiyle vedalaşması için Cem’e yalvarır.

blank

GÜLCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Rüzgar abisinden gizlice masanın üzerinde duran belleği alır ve Gülce’ye verir. Gülce’ye bellekte yunus videoları olduğunu söyleyen Rüzgar görüntüleri izleme teklifinde bulunur.

GÜLCE BABASININ VEDASINI İZLEDİ- İZLEMEKİÇİN TIKLA

Belleği bilgisayara takan Gülce, karşısında babasını görünce büyük şaşkınlık yaşar. Babasının veda konuşmasını dinleyen Gülce ‘ölüm bizi ayıramaz’ sözlerini duyunca gözyaşlarına boğulur.

Dönence, yeni bölümleriyle salı akşamı 20.00’de Kanal D’de!

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.