DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Derya Karadaş-Haki Biçici çifti Çeşme’de! Gönüllü çocuk bakıcılığı

Komedi yapımlarının sevilen isimlerinden Derya Karadaş ile yedi yıl önce dünyaevine girdiği meslektaşı Haki Biçici, İzmir Çeşme’de deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Gönüllü olarak çocuk bakıcılığı yapan oyuncu çiftin, en az çocuklar kadar neşeli halleri objektiflere böyle yansıdı.

Derya Karadaş-Haki Biçici çifti Çeşme’de! Gönüllü çocuk bakıcılığı
13.08.2023 08:03
A+
A-

‘Yalan Dünya’ dizisiyle ünlenen, ‘Aile Arasında’, ‘Güldür Güldür’ ve ‘Jet Sosyete’ gibi yapımlarda da rol alan Derya Karadaş, Mayıs 2016’da meslektaşı Haki Biçici ile Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde nikâh masasına oturmuştu. Sade törene Karadaş ve Biçici’nin yakın dostları katılmıştı.

Ünlü çift, 10 gün sonra ise Maçka’da bir mekanda çok sayıda tanınmış ismin katılımı ile düğün yapmıştı. Renkli görüntülerin yaşandığı gecede Şıklık yarışının yaşanmıştı.

blank

“YAYLADA EVLİLİK TEKLİFİ YAPTIM”

Basın mensuplarının karşısında çıkan ikiliden Biçici, “Nasıl bir evlilik teklifi yaptınız?” sorusuna, “Bir gün yayladaydık. Eşime orada teklifimi yaptım” yanıtını vermişti.

blank

ARKADAŞLARININ ÇOCUKLARIYLA SUDA KEYİFLİ ANLAR

Derya Karadaş ile Haki Biçici, Çeşme tatilinde mutlu bir gün geçirdi. Önceki gün bir plajda görüntülenen oyuncu çift, önce yüzerek serinledi, ardından gönüllü olarak çocuk bakıcılığı yaptı.

blank

Arkadaşlarının çocuklarıyla vakit geçiren ve onları dalgalı denizde havaya uçurup indiren çift, kendileri de en az çocuklar kadar neşeliydi.

blank

Çocuklarla oynamaktan büyük keyif alan oyuncu Haki Biçici ile eşi Derya Karadaş, anne ve baba olmaya hazır olduklarını gösterir gibiydi.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.