DOLAR 32,5206
EURO 34,9774
ALTIN 2434,945
BIST 9774,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Demi Moore kızının doğum anında yanındaydı! ‘Seninle gurur duyuyorum’

60 yaşındaki Hollywood aktrisi Demi Moore’un, Bruce Willis ile evliliğinden dünyaya gelen büyük kızı Rumer Willis 35’inci yaşına girdi. Dört ay önce anneanne olan olan Demi Moore, doğum anında kızının yanında olduğunu kutlama mesajıyla paylaştı.

Demi Moore kızının doğum anında yanındaydı! ‘Seninle gurur duyuyorum’
18.08.2023 15:51
A+
A-

”Jane’in Zaferi”, ”Ahlaksız Teklif”, ”Charlie’nin Melekleri”, ”Birkaç İyi Adam”, ”Kırmızı Leke” gibi yapımlarda objektif karşısına geçen ve rol aldığı ‘Hayalet’ filmiyle 90’lı yıllara damga vuran Demi Moore, güzelliğiyle yıllara meydan okuyor.

“CANLI VE MEVCUT HİSSEDİYORUM”

2022 yılında kızı Rumer Willis’ın ilk çocuğunu beklediğini duyurmasının ardından anneanne olduğunu açıklayan oyuncu “Birçok açıdan, şimdiye kadar olduğundan daha canlı ve mevcut hissediyorum” demişti.

blank

DOĞUM ANINI PAYLAŞTI

Moore, 4,7 milyon Instagram takipçisiyle torununun doğma anı fotoğrafını paylaştı.

DOĞUM GÜNÜNE ÖZEL PAYLAŞTI

Bruce Willis ile 1987’de başlayan evliliğini 2000 yılında bitiren Moore, kızı Rumer’ın doğum gününü kutlama gönderisinde, kızıyla yıllar önce çekilen nostaljik fotoğrafa da yer verdi.

blank

“DOĞDUĞUN GÜN HAYATIM DEĞİŞTİ”

Moore, paylaşımına, “Senin doğduğun gün hayatım değişti. Varlığıma derinlik, anlam ve amaç kattın, hiç bilmediğim bir sevgi anlayışı getirdin. Şimdi burada benim bebeğimsin, kendi bebeğinle birlikte, hepimizin hayatına daha da büyük anlam, sihir ve sevgi getiriyorsun. Seninle gurur duyuyorum. Doğum günün kutlu olsun” notunu yazdı.

blank

Rumer Willis, Demi Moore ve Bruce Willis ikilisinin üç çocuğundan en büyüğü. Çiftin ikinci kızı Scout LaRue 32, Tallulah Belle ise 29 yaşında.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.