DOLAR 32,5368
EURO 34,897
ALTIN 2429,71
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’tan yeni pozlar

Yaklaşık 5 ay önce nikah masasına oturan ve mutlu evlilikleri devam eden Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinden güzel oyuncu; aktif olarak kullandığı Instagram sayfasından eşiyle yeni fotoğraflarını paylaştı. Peş peşe yayınladığı karelerle kısa sürede büyük ilgi gören ünlü isim, sosyal medyada gündem oldu.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’tan yeni pozlar
21.01.2023 09:36
A+
A-

Oğuzhan Koç’un, yılbaşı gecesinde sahne almak için KKTC ve Azerbaycan’dan gelen 1.5 milyon TL’lik teklifleri eşi Demet Özdemir için geri çevirdiği ortaya çıkmıştı. Ünlü şarkıcı, ocak ayında yeni projesi için sete çıkan oyuncuyla yoğunluk nedeniyle daha az görüşecekleri nedeniyle sahneye çıkmak yerine Özdemir’in yanında olmak istemişti.

ÜÇ ÜLKE GEZDİLER

Dört günlük romantik bir Avrupa tatili organize eden Koç, 2023 yılına Demet Özdemir’le yurt dışında ‘merhaba’ demişti. Çift, seyahatleri boyunca üç ülke gezmiş, takvimlerinin müsaade ettiği kısıtlı sürede mini bir Avrupa turu yapmıştı.

blank

“BERKAY’A ŞARKI VERDİM”

Şarkıcı, geçtiğimiz günlerde ise Etiler’de objektiflere yansımıştı. Stüdyodan çıktığını söyleyen Koç, “Berkay’a şarkı verdim, onun yanındaydım. Şimdi de eve gideceğim, saat geç oldu” demişti.

blank

“YILBAŞI GECELERİNDE SAHNE ALMIYORUM”

“Yılbaşı gecesi eşiyle vakit geçirmek için sahne tekliflerini reddettiği” haberleri hazırlatılan Oğuzhan Koç, “Özel günlerde hayatımdaki özel insanlara vakit ayırmak istedim. Birkaç senedir de tercih etmiyorum yılbaşı gecelerinde sahne almayı” şeklinde konuşmuştu.

YENİ POZLAR

Tüm bunların ardından 28 Ağustos’ta görkemli bir düğünle dünyaevine giren çift, birlikte ‘Kafa’ dergisinin etkinliğine katıldı. Etkinlikte eşiyle objektif karşısına geçen Özdemir, çektiği fotoğrafları takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

blank

15.5 milyon takipçisi bulunan Insragram sayfasının hikayeler bölümünden eşiyle pozlarını peş peşe paylaşan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Koç da bu paylaşımlara kayıtsız kalamayarak, Özdemir’in “Love love love” (aşk) notuyla yayınladığı pozları kendi sayfasından paylaştı.

blank

“BÜTÜN ŞARKILARIM DEMET’E”

Öte yandan Oğuzhan Koç, geçtiğimiz aylarda sözleri kendisine ait olan ‘Yalanı Bırak’ parçasını Sakiler’e vermişti. Şarkıcı, geçtiğimiz ağustos ayında Demet Özdemir’le düğününde ücretsiz sahne alan ünlü müzik grubuna, para almadığı eseriyle karşılık vermişti. Koç, hem klipte hem de parçanın son bölümünde gruba eşlik ederek, jest yapmıştı.

blank

‘Yalanı Bırak’ın eşi Demet Özdemir’e yazdığı iddia edilen Oğuzhan Koç, muhabirlerin bu konuyla ilgili soruları üzerine, “Yazdığım bütün şarkılar Demet’e” yanıtını vermişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.