DOLAR 32,5212
EURO 34,9334
ALTIN 2438,216
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

 CZN Burak ile babası İsmail Özdemir barıştı!

Kamuoyunda ‘CZN Burak’ olarak tanınan ünlü işletmeci Burak Özdemir, kendisini dolandırıldığını iddia ettiği babası ile mahkemelik olmuştu. Fenomen işletmeci ile babasını iş insanı Rizgar Sak’ın barıştırdığı öğrenildi

 CZN Burak ile babası İsmail Özdemir barıştı!
15.08.2023 13:18
A+
A-

Sosyal medyada fenomen olan CZN Burak, doğduğu il Hatay’da da büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası afet bölgesine elinden geldiğince yardım etmeye çalışan CZN Burak ile babasının arası açılmıştı.

“İÇİNDEN GELEREK YARDIM ETMEDİ”

Kanal D Haber’den Buse Öztürk’e konuşan İsmail Özdemir, “Burak ‘Babam beni dolandırdı’ diyor. Hiç alakası yok. Yaptığı yardımlar hep prim katsın diye yapıldı. İçinden gelerek hiçbir zaman yardım etmemiştir” açıklamasını yapmıştı.

blank

“BABAYA KARŞI DÜŞMAN EDİYOR”

Oğluna ve eski eşine tepki gösteren baba İsmail Özdemir, “Annesinin genlerini almış. Babaya karşı düşman ediyor. Sosyal medyasını da ben sağladım, sponsorluğunu da ben yaptım. Zaten iki sene öncesine kadar bakarsanız Burak diye bir şey yoktu” ifadelerini kullanmıştı.

blank

BUZLAR ERİDİ!

CZN Burak gibi pek çok markanın adı duyuran iş insanı Rizgar Sak’ın ikiliyi barıştırdığı, aralarındaki buzu eritmeye yardımcı olduğu öğrenildi.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.