DOLAR 32,4983
EURO 34,9502
ALTIN 2430,308
BIST 9809,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Çorbacıya düştü’ imajını zedeledi

Konya’da bir mekânda şarkı söylerken görüntüleri sosyal medyada gündem olan Gülden Karaböcek’in kızı Nur, “Konser değil, imza günüydü. ‘Çorbacıya düştü’ yorumları annemin imajını zedeledi” dedi.

‘Çorbacıya düştü’ imajını zedeledi
18.08.2023 07:36
A+
A-

MAGAZİN SERVİSİ – Gülden Karaköcek’in Konya Efe Çorba’da konser vermesi sosyal medyada viral oldu. Şarkılarıyla 80’li yıllara damgasını vuran sanatçının hızla yayılan görüntülerine övgüler yağarken, bazı sosyal medya kullanıcıları ise Karaböcek’in daha fazla değer görmesi gerektiği yönünde yorumlar yaptı. Çorbacının sahibi Ramazan Bademci, “Burası nostaljik bir yer. 10 milyonluk antika eşyaların olduğu bir mekân. Çorbacı denmesi beni rahatsız etti. 2021 yılında ‘Ahde vefa’ programı yaptık. Plak imzalamak için geldi. İki şarkı playback yaptı, konser vermedi. Tekrar teklif götürdük. Havalar sıcak olduğu için biraz daha zaman geçmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

‘Playback yaptı’ 

Sanatçının kızı aynı zamanda menajerliğini de yapan Nur Karaböcek ise konuyla ilgili “İki yıl önce o mekânda annem imza günü yaptı. Sadece ‘Dilek Taşı’ şarkısını playback okudu” dedi. Karaböcek “İmza günü neden çorbacıda yapıldı?” sorusuna ise “Orada çok hayranı var. Mekân sahibinin kızı arkadaşım, rica etti. Annemi ikna ettim ve gittik. 45 bin lira istedik 35 bin liraya anlaştık. Normal çorbacı değil, nostaljik şık bir yer. Sosyal medyada ‘Çorbacılara düştü’ gibi şeyler yazılmış. Anneme Bodrum ve Çeşme’den teklifler geliyor. Bu yıl 50’nci sanat yılını kutlayacağız. Bu haber onun imajını zedeledi” açıklamasını yaptı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.