DOLAR 32,5587
EURO 34,9448
ALTIN 2442,189
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Can Bonomo, Öykü Karayel ile Çeşme tatilinde! Denize girmesiyle çıkması bir oldu

Şarkıcı Can Bonomo, her sene olduğu gibi bu yaz da tatil için Çeşme’yi tercih etti. Oyuncu eşi Öykü Karayel ile birlikte plaja inan müzisyenin, denize girmesiyle çıkması sadece iki dakika sürdü.

Can Bonomo, Öykü Karayel ile Çeşme tatilinde! Denize girmesiyle çıkması bir oldu
13.08.2023 08:00
A+
A-

Mutlu birlikteliklerini 2018 yılında evlilikle taçlandıran şarkıcı Can Bonomo ile oyuncu Öykü Karayel, 2021 yılının Nisan ayında oğlu Roman’a kavuşmuştu. Zaman zaman oğluyla kamera karşısına geçen Bonomo, baba olduktan sonraki duygularını anlatarak şu ifadeleri kullanmıştı:

Çok başka bir duygu… Daha dünyaya geleli doksan gün oldu, beni bıraksan saatlerce onunla ilgili konuşabilirim. Bir de oğlum tıpkı bana benziyor. Annesine de benzeyebilirdi ama benim kopyam gibi kendisi.

blank

YİNE ÇEŞME’Yİ TERCİH ETTİLER

Her yaz döneminde olduğu gibi bu sene de tatil tercihini Çeşme’den yana kullanan Bonomo ailesi, ünlü bir plajda objektiflere takıldı.

blank

Eşi Öykü Karayel ile birlikte bir plaja gelen ve öğlen saatlerinde tek başına denize giren Can Bonomo, günün kapanışını yapmak için akşama doğru tekrar girdiği denizde çok kısa bir süre kalmasıyla dikkat çekti.

blank

İKİ DAKİKAYI GEÇMEDİ

Şarkıcının adımını suya atıp denizde yürümesi, yüzüp geri çıkması o kadar kısa sürdü ki iki dakikayı geçmedi. Bonomo’nun yalnız başına yüzdüğü zamanlarda ise eşi Karayel plajda kalmayı tercih etti.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.