DOLAR 32,585
EURO 35,0064
ALTIN 2464,212
BIST 9884,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Camdaki Kız’ın Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu: Şu an arınma dönemindeyim!

Geçtiğimiz haziran ayında final yapan Kanal D dizisi ‘Camdaki Kız’da sergilediği performansla alkış alan Feyyaz Şerifoğlu, sevgilisi Merve Dinçkol ile Arnavutköy’de görüntülendi. Ünlü oyuncu, reyting rekortmeni yapım ve Marmaris tatili hakkında açıklamalarda bulundu.

Camdaki Kız’ın Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu: Şu an arınma dönemindeyim!
11.08.2023 08:15
A+
A-

Camdaki Kız’da canlandırdığı ‘Sedat’ karakteri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Feyyaz Şerifoğlu, önceki gece yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Merve Dinçkol ve yakın arkadaşları ile Arnavutköy Balıkçısı’nda yemekteydi.

Mekanı el ele terk eden sevgililerin mutlu halleri dikkatlerden kaçmazken, yakışıklı oyuncu basın mensupalrının sorularını yanıtladı.

blank

“82 BÖLÜM BİR KARAKTERİ OYNADIM”

Feyyaz Şerifoğlu, “Camdaki Kız’ı bitirdik. Benim için çok güzel geçti. Şu an arınma dönemindeyim. Takdir edersiniz ki 82 bölüm bir karakteri oynadım ve dışarıda insanlar artık karşıma ‘Sedat’ diye geliyordu” açıklamasını yaptı.

blank

“HAYALİMİ ERTELEDİM”

Ünlü oyuncu, başrolünde dünyaca ünlü Avustralyalı yıldız Nicole Kidman’ın yer aldığı ‘Nine Perfect Strangers’ dizisindeki ‘Matteo’ adlı karakteri oynamak için girdiği seçmeleri geçmiş ancak yeni projesinin set tarihleriyle çakıştığı için bu projede yer alamamıştı. Şerifoğlu, konuyla ilgili soruya, “Hayalim ve hedeflerim arasındaydı Hollywood yapımı bir projede yer almak. Şimdilik ertelemiş olduk” cevabını verdi.

blank

“ÇOK KEYİFLİYİZ”

Sevgilisi Merve Dinçkol ile gittiği Marmaris tatili hakkında konuşan Şerifoğlu “Çok ihtiyacımız vardı çünkü yoğun bir dönemden çıkmıştım. Dinlendik. Şu anda her şey yolunda ve çok keyifliyiz” ifadelerini kullandı.

blank

SENARYO OKUYOR

Senaryo okumalarının devam ettiğini söyleyen 32 yaşındaki oyuncu, “Beni tatmin eden bir proje olduğunda değerlendirmek isterim” diyerek evinin yolunu tuttu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.