DOLAR 32,5523
EURO 35,0199
ALTIN 2429,335
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çağla Şıkel, Çeşme’de! Gün boyu denizden çıkmadı

1997 Türkiye güzeli Çağla Şıkel, son dönemde Avukat Nail Gönenli ile yaşadığı aşkla adından söz ettiriyor. Fit hali ve güzelliği ile yıllara meydan okuyan 44 yaşındaki manken, ailesine olan düşkünlüğüyle de bliniyor. Şıkel, şimdilerde oğulları ve annesi ile İzmir Çeşme’de tatilin tadını çıkarıyor.

Çağla Şıkel, Çeşme’de! Gün boyu denizden çıkmadı
19.08.2023 08:03
A+
A-

Her sene yaz tatilini turizm cenneti Çeşme’de yazlık tutarak geçiren Çağla Şıkel, önceki gün ailesi ile beraber bir beach’te objektiflere yansıdı.

Eski eşi Emre Altuğ’la evliliğinden dünyaya gelen oğulları Kuzey, Uzay ve annesi Asuman Şıkel ile beach’e giden tescilli güzel, gün boyu denizden çıkmadı.

blank

Çocukları ile birlikte Ege’nin serin sularında vakit geçiren Çağla Şıkel, formda görüntüsü ile bakışları üzerinde topladı.

blank

Tatilde neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen ünlü mankenin çocukları, iskeleden atlayarak, annelerine gösteri yaptılar.

blank

Tatilde spordan vazgeçmeyen Çağla Şıkel, deniz keyfinin ardından aynı yerde bulunan tenis kortunda çocukları ve arkadaşları ile tenis oynayarak günü bitirdi.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.