DOLAR 32,5362
EURO 34,9197
ALTIN 2438,58
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Burak Özçivit, Angelina Michelle ile capsinin orjinalini paylaştı!

Model Angelina Michelle, Instagram hesabından yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile Facetime yaptığı bir caps’i paylaştı. Ünlü oyuncu ise photoshop’lu fotoğrafın gerçeğini paylaşarak sosyal medyada sitem etti.

Burak Özçivit, Angelina Michelle ile capsinin orjinalini paylaştı!
14.08.2023 19:42
A+
A-

Burak Özçivit, 2017’de Fahriye Evcen ile nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin bu evlilikten Karan ve Kerem adlarında iki evladı oldu. Fahriye Evcen ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu, hem kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık adından söz ettiriyor.

BURAK ÖZÇİVİT İLE CAPS’İNİ PAYLAŞTI

Sosyal medyadaki pozlarıyla adından söz ettiren model Angelina Michelle, Burak Özçivit ile Facetime yaptığı bir görüşmenin caps’ini paylaştı.

blank

“I LOVE TÜRKİYE”

Michelle’nin paylaşıma “I love Türkiye” yazması dikkati çekti. Özçivit ise bu paylaşımdan sonra eleştiri oklarının hedefi oldu.

blank

“BİZİ RAHAT BIRAKIN ARTIK”

Ünlü oyuncudan cevap gecikmedi. Yapılan caps’e ve haberlere sinirlenen Özçivit sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı ve fotoğrafın orjinalini paylaştı: Saçma sapan haberler bıktık, bizi rahat bırakın artık.

blank

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.