DOLAR 32,5355
EURO 34,8637
ALTIN 2425,013
BIST 9703,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Britney Spears ve Sam Asghari boşanıyor! Ayrılık nedeni belli oldu

Çalkantılı hayatını anlattığı ‘The Woman In Me’ (İçimdeki Kadın) adlı kitabını çıkarmaya hazırlanan Britney Spears ile Sam Asghari, 14 aylık evliliğin ardından ayrılık kararı aldı. Pop yıldızının, evlilik sözleşmesi yaptığı ve nikâh öncesi önce kazandığı parayı korumak için Hollywood’un en iyi avukatlarıyla çalıştığı belirtildi.

Britney Spears ve Sam Asghari boşanıyor! Ayrılık nedeni belli oldu
17.08.2023 14:06
A+
A-

Britney Spears ile Sam Asghari, ABD’li popçunun 2016 yılındaki ‘Slumber Party’ klibinin çekimlerinde tanışmıştı. Asghari, Eylül 2021’de Speras’a evlilik teklifinde bulunmuştu.

Yaklaşık beş yıl aşk yaşayan ikili, geçtiğimiz haziran ayında şarkıcının California’daki evinde gerçekleşen görkemli bir törenle dünyaevine girmişti.

blank

EVİ TERK ETTİ!

Ünlü çiftin, 14 aylık evliliğin ardından ayrılık kararı aldığı ortaya çıktı. 29 yaşındaki Asghari’nin, Spears ile birlikte yaşadığı evden ayrıldığı da basına yansıyan haberler arasında.

blank

‘İHANET’ İDDİASI!

TMZ’nin haberine göre; Sam Asghari, eşinin kendisini aldattığı söylentileri üzerine 41 yaşındaki şarkıcıdan ayrılmak için mahkemeye başvurdu.

blank

Çifte yakın bir kaynak, “Britney ihanet iddialarını reddediyor. Şu anda çok kırılgan çünkü bu durum ona eski anıları hatırlattı” ifadelerini kullandı.

blank

“EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İLE PARASINI KORUYACAK”

Britney Spears’ın evlilik sözleşmesi yaptırdığı, bu sayede servetini güvence altına aldığı da konuşuluyor. Şarkıcının, ayrılık kararından sonra Hollywood’un en iyi avukatlarından oluşan bir ekiple çalışmaya başladığı öğrenildi.

blank

ÜÇÜNCÜ EVLİLİĞİ DE BİTİYOR

Spears, ilk evliliğini 2004 yılında Jason Allen Alexander ile yapmıştı. Ancak bu birliktelik sadece 12 saat sürmüştü. ABD’li şarkıcı, 2004’te dansçılarından Kevin Federline ile hayatını birleştirmişti. İki tane erkek çocukları dünyaya gelen çift, 2007’de yollarını ayırmıştı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.