DOLAR 32,5334
EURO 34,9
ALTIN 2436,43
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Boğaz’ın kıyısında Yıldız’lı performans! Sahnede peruğunu çıkarttı

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam Yıldız Tilbe’yi ikinci kez ağırladı. Biletleri günler öncesinden sold-out yapan Tilbe, performansıyla kendine bir kez daha hayran bıraktı.

Boğaz’ın kıyısında Yıldız’lı performans! Sahnede peruğunu çıkarttı
14.08.2023 15:12
A+
A-

Bir klasik olan ‘Delikanlım’ şarkısı ile sahneye çıkan Yıldız Tilbe; ‘El Adamı’, ‘Ummadığım Anda’, ‘Kandıramazsın Beni’, ‘Çabuk Olalım Aşkım’ gibi en sevilen parçalarını dinleyicileriyle hep bir ağızdan seslendirdi.

Taşlarla süslenen siyah bluzu ve taytı ile sahneye çıkan sanatçı, farklı tarzını bir kez daha konuşturdu. Sahnede parlayan Yıldız, hem coştu, hem de binlerce müzikseveri konseri boyunca coşturdu. Müziğin güçlü sesi kendi klasiklerinin yanı sıra söylediği farklı şarkılar, türküler ile Kuruçeşme’yi ayağa kaldırdı.

blank

Tilbe’yi dinleyenlerin arasında Mehmet Erbil de vardı. Erbil, konser boyunca usta sanatçıya eşlik ederek, doyasıya eğlendi.

blank

KISACIK SAÇLARINI GÖSTERDİ

Sık sık imaj değiştiren Yıldız Tilbe, şarkılarını seslendirdiği sırada binlerce hayranının önünde bir anda peruğunu çıkarttı. Kısacık saçlarını gösteren ünlü sanatçı, hayranları tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

blank

Bitmeyen enerjisi ve kendine has dansıyla sahnede bir an durmayan Tilbe, 2.5 saat aralıksız performansıyla sevenlerine unutulmaz bir gece armağan etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.