DOLAR 32,4897
EURO 34,9617
ALTIN 2432,555
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bikinili fotoğrafları olay olmuştu! Ünlü oyuncunun ‘gerçek’ vücudu ortaya çıktı

Sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla sık sık adından söz ettiren Hollywood yıldızı Salma Hayek, eşi ve kızıyla birlikte memleketi Meksika’ya tatile gitti. Doğal haliyle görüntülenen Hayek’in vücudunun, sosyal medya hesabında paylaştıklarından çok daha farklı olması dikkatlerden kaçmadı.

Bikinili fotoğrafları olay olmuştu! Ünlü oyuncunun ‘gerçek’ vücudu ortaya çıktı
16.08.2023 13:15
A+
A-

Latin Amerikalı oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek, 1995 yılında Antonio Banderas ile birlikte rol aldığı ‘Desperado’ filmi ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayarak Hollywood’a giriş biletini kazanmıştı.

Ünlü oyuncu, 2009 yılında iş insanı Francois-Henri Pinault ile nikah masasına oturmuş ve çiftin bu evlilikten Valentina Paloma adını verdikleri bir kızı olmuştu.

blank

AİLESİYLE MEKSİKA’YA GİTTİ

Sosyal medya hesabından sık sık bikinili pozlarını paylaşan ve 56 yaşında olmasına rağmen mükemmel görünen vücuduyla adından söz ettiren Salma Hayek, son olarak ailesiyle çıktığı Meksika tatilinde görüntülendi.

blank

Memleketi Meksika’nın gözde tatil bölgelerinden Cabo San Lucas’ı seçen Hayek ve kızı Paloma Valentina ile eşi François Henri Pinault, lüks yatlarıyla denize açıldı. Mavi ve beyaz desenli bir bikini giyen Salma Hayek, gün boyu bol bol yüzüp, güneşlenerek tatilin tadını çıkardı.

blank

DOĞAL HALİ ORTAYA ÇIKTI

Ünlü ismi ve ailesini takip eden paparazzilerin objektiflerine yansıyan görüntüler, Hayek’in sosyal medya hesabında paylaştığı karelerdeki kadar ‘kusursuz’ olmadığını ortaya çıkardı.

blank

Dünyaca ünlü oyuncunun bacaklarında selülitler ve sarkmalar, karın bölgesinde gevşeme olduğu dikkat çekti.

blank

Böylece Salma Hayek’in gerçek ışıkta çekilen paparazzi fotoğrafları, filtre veya photoshop kullanılmamış doğal halini gözler önüne sermiş oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.