DOLAR 32,4391
EURO 34,635
ALTIN 2382,455
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Betül Demir: Merve Boluğur’un ‘Antidepresan’ yorumunu duyunca kulaklarımı kapattım!

Oyunculuğu arka plana atıp şarkıcılığa yönelen Merve Boluğur’un, Mabel Matiz’in ‘Antidepresan’ şarkısını yorumlaması sosyal medyada gündem olmuştu. Katıldığı bir doğum günü partisine Boluğur ile ilgili konuşan şarkıcı Betül Demir, ünlü isim hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Betül Demir: Merve Boluğur’un ‘Antidepresan’ yorumunu duyunca kulaklarımı kapattım!
24.01.2023 08:03
A+
A-

DJ Mert Aydın’la evliliği sadece 53 gün süren Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde Mabel Matiz ve Mert Demir’in popüler parçası ‘Antidepresan’ı seslendirmiş, dört milyon takipçsinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladığı şarkı performansı çok konuşulmuştu.

13 Aralık’ta ‘Söylemezsem Olmaz’ programına konuk olan Hamdi Alkan’ın eski eşi Selen Görgüzel, Merve Boluğur’un Antidepresan yorumu hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

Merve iyi bir oyuncu. Bu kızcağız sürekli sosyal medyadan okuyamadığı halde şarkı paylaşıyor. Artık eskisi kadar sektörde rağbet görmüyor, proje teklifi almıyor. Bu yüzden müzik sektöründe var olmaya çalışıyor. Yaptığı evlilik de müzik sektöründen biriyleydi. Müzikten yürümek istedi, belli ki oyunculuktan bir şey gelmeyecek. Merve’yi tanımadığım için ne seviyorum, ne de sevmiyorum. Güzel ve yetenekli bir kadın. Annesi ya da ablası olsam pataklayacağım. Bu kadar önemli projelerde yer aldıktan sonra kendine neden bunu yapıyorsun ki? Psikolojin bozuksa git tedavi ol. Eğer annesi evliliğine çok müdahil olduysa şu anki psikolojisinin sebebi anlaşılıyor. Bazı şeyleri aile tetikler. Bir insan ailesi tarafından tam anlamıyla sevgi, ilgi, şefkat ve korunma hissederse kendini bu hale sokmaz.

blank

“BENİM ADIMI AĞZINA ALMA”

Görgüzel’in bu sözlerine çok sinirlenen Merve Boluğur ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ünlü ismi hedef alırken, şarkıcının Mart 2022’de yönetmen Hamdi Altan ile biten evliliğine de göndermede bulunmuştu:

Ablacığım benim gibi güzel değilsin, sesin asıl senin yok. Onun bunun karısı olarak gündemdesin. Ben tırnaklarımla kariyer yaptım. Dedikodu yaparak ve beni kıskanarak daha da bozuk psikolojini sergiliyorsun. Ne olur benimle ilgili konuşmayın, susun! Ben bu sektörden daha kimseye laf atmadım. Benim adımı ağzına alma! Çok sıkıldım sizin gibi varlıklardan! Magazin programlarından rica ediyorum hiç konuşulmak istemiyorum. Ben kendi halimde takılan bir insanım.

blank

“SÖYLEYENE BAKARIM, ADAM MI DİYE?”

Selen Görgüzel, sert paylaşım sonrası isim vermeden Merve Boluğur’a cevap vermişti. Şarkıcının “Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım, laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?” mesajı dikkat çekmişti.

“BENİ ANLATAN BİR ŞARKIYI FARKINDA OLMADAN YAPTI”

Tüm bunların ardından, ünlü bir isim daha Boluğur’u hedef aldı. Ünlü iş insanı Sarah Haderi’nin Bebek’te sahibi olduğu restoranda düzenlediği doğum günü partisine katılan şarkıcı Betül Demir, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

blank

Basın mensuplarıyla bir araya gele Betül Demir, “Mabel’in (Matiz) şarkısını çok sevdim. Kendi sahnelerimde de vazgeçilmezlerim arasında diyebilirim. Ben de şarkıdan sonra onun yanına giderek bana da bir şarkı yapmasını istedim. O da bana beni anlatan bir şarkıyı farkında olmadan yaptı. Şubat ayında da yayınlanır diye umuyorum” diyerek güldü.

blank

“BİZ YILLARIMIZI VERİYORUZ”

Demir, şarkıcının ‘Antidepresan’ şarkısını Merve Boluğur’un seslendirmesini ise şöyle değerlendirdi:

Duydum ben de bir yerde. Kulaklarımı hemen kapattım. Şarkı söylemek herkesin tekelinde değil. Sahne aldığını da bilmiyordum, şimdi öğrendim. İsterse şan hocamın numarasını verebilirim. Bir müzisyen olarak çok fazla kâle almıyorum. Gerçekten şarkı söylemek istiyorsa da biraz saygı, biz yıllarımızı veriyoruz. Sahnede bir kez detone olsam üç gün uyuyamam. Anlamıyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.