DOLAR 32,3165
EURO 34,7681
ALTIN 2387,239
BIST 10266,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Berdan Mardini villasının kapılarını ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’ne açtı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’nin son konuğı ünlü türkücü Berdan Mardini oldu. Sekiz yıl önce satın aldığı villayı kendi zevkine göre dekore eden Mardini, “Sadelik ve mütevazilikten yanayım” açıklamasında bulundu.

Berdan Mardini villasının kapılarını ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’ne açtı!
16.08.2023 17:03
A+
A-

Renkli kişiliği ve hoş sohbeti ile izleyicilerin her daim beğenisini kazanan Evrim Akın, birbirinden ünlü isimlerin evlerini gezerek çok özel yaşantılarına tanık oluyor. Kanal D’nin, sunuculuğunu Evrim Akın’ın yaptığı “Evrim Akın İle Ev Gezmesi” ikinci bölümüyle ekrana geldi.

SON KONUK BERDAN MARDİNİ!

“Evrim Akın ile Ev Gezmesi” son bölümde, şarkıları kadar giyim tarzı ile de çok konuşulan ünlü türkücü Berdan Mardini’ye misafir oldu.

blank

ÜÇ KATLI VİLLASININ KAPILARINI AÇTI

Keyifli bir sohbetin yaşandığı programda, şarkılar eşliğinde anılar tazelenirken, Berdan Mardini’nin bugüne kadar hiç girilmemiş evi gezildi. Mardini İstanbul’daki üç katlı villasının kapılarını Kanal D izleyicileri için açtı.

blank

KONSER SALONU VAR!

Türkücünün özel yaptırdığı villanın altında konser salonu bulunuyor. Ünlü türkücü çalışmalarını burada gerçekleştiriyor. Havuzlu villanın kış ve yaz bahçesi de mevcut. Mardini burada dostlarını ağırlıyor.

blank

Berdan Mardini, konserler ve iş görüşmeleri dışında bütün zamanını evinde geçirdiğini söyledi.

blank

EVDE HALI KULLANMIYOR

Evini kendi zevkine göre döşediğini söyleyen Berdan Mardini, evde halı kullanmayı tercih etmiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.