DOLAR 32,5523
EURO 35,0199
ALTIN 2429,335
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bahar Şahin’den Joan Garrido açıklaması! İspanyol basınına sitem etti

Bir dönem sosyal medya fenomeni Reynmen ve futbolcu Doruhan Toköz ile yaşadığı aşklarla adından söz ettiren Bahar Şahin, şarkıcı Joan Garrido ile fotoğrafını paylaşıp, yeni ilişkisini ilan etti. Genç oyuncu, İspanyol basınında yer alan ‘evlilik hazırlığı’ haberi hakkında konuştu.

Bahar Şahin’den Joan Garrido açıklaması! İspanyol basınına sitem etti
19.08.2023 08:00
A+
A-

Bahar Şahin, geçtiğimiz günlerde yeni bir ilişkiye yelken açtığını duyurmuştu. Gönlünü İspanyol şarkıcıya kaptıran 26 yaşındaki güzel, yeni sevgilisiyle fotoğrafını, İspanyolca olarak “Aşk gerçekti” notuyla yayınlamıştı.

Oyuncu, aşkını ilan ettikten sonra sevgilisinden İspanyolca öğrenmeye çalıştığı anları da paylamıştı.

blank

“YAKINDA EKRANLARDA OLACAĞIM”

Bahar Şahin, önceki akşam Akmerkez’de görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, “Yeni bir proje için değerlendirme toplantısındaydık. Yakında ekranlarda olacağım” dedi.

blank

“EVLİLİK HAZIRLIĞI YOK”

Özel hayatıyla da çok konuşulan genç oyuncu, “Şu an iyi giden bir ilişkimiz var. Romantik bir tatil geçirdim. O bana İspanyolca öğretiyor, ben de ona birkaç Türkçe kelime öğretiyorum. İspanyol basını evlilik hazırlığı yaptığımızı yazdı ama öyle bir şey yok” açıklamasını yaptı.

blank

“BİRBİRİMİZİ SEVİYORUM”

İspanyol basınına sitemde bulunan Bahar Şahin, “Buradan sizin aracılığınızla İspanyol basınına sitemlerimi iletiyorum. İyi bir arkadaşlığımız var. Birbirimizi seviyoruz. Evlilik yok şu an” ifadelerini kullandı.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.