DOLAR 32,541
EURO 34,9702
ALTIN 2425,504
BIST 9679,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ayşecan Tatari isyan etti: Samimiyetle ürkütücü buluyorum!

Edip Tepeli ile mutlu bir evliliği olan ‘Çocuklar Duymasın’ın Duygu’su Ayşecan Tatari, zaman zaman değişimiyle gündeme geliyor. Bir süredir ekrandan uzak olan oyuncu, fotoğraflarına gelen yorumlara sitem etti.

Ayşecan Tatari isyan etti: Samimiyetle ürkütücü buluyorum!
17.08.2023 09:06
A+
A-

‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde canlandırdığı ‘Duygu’ karakteriyle tanınan Ayşecan Tatari, meslektaşı Edip Tepeli ile 2017 yılında nikah masasına oturmuş, 2020 yılında da kızı Müjgan’ı dünyaya getirmişti.

Ünlü oyuncu, kızının sevimli hallerini de sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

blank

SOSYAL MEDYADA SİTEMDE BULUNDU

Ancak güzel oyuncu kendisine gelen bazı yorumlardan bıkmış durumda. Tatari paylaşımında bu yorumlara şöyle isyan etti:

“KONU BENİM GÜZEL OLUP OLMAMAM DEĞİL”

Konu asla benim güzel olup olmamam filan değil. Sadece bir virüs gibi bu saldırganlık. Genç kızlara bu konuda öz güveni eksik insanlara neler yapabileceği bu yorumların, beni ürkütüyor. Bunu söyleme ihtiyacı nereden geliyor? Bunlar mutsuzluk çoğaltan şeyler, samimiyetle ürkütücü buluyorum.

blank

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.