DOLAR 32,5172
EURO 34,9503
ALTIN 2432,669
BIST 9718,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ayak fotoğrafına 8 milyonluk teklif

Bu yazın gişe zengini “Barbie” filminin yıldızı Margot Robbie’ye ayak fotoğrafını satması için 250 bin sterlin (8.6 milyon TL) teklif edildi.

Ayak fotoğrafına 8 milyonluk teklif
17.08.2023 07:36
A+
A-

Başrollerini Margot Robbie ile Ryan Gosling’in oynadığı ABD yapımı “Barbie” filmi rekorlara doymuyor. Küresel gişe geliri 1 milyar doları geçen Barbie filmine bu yüzden “Barbillion” deniliyor. Yapım, başrol oyuncusu Margot Robbie’ye aynı zamanda filmin yapımcıları arasında olması nedeniyle de kazandırıyor.

33 yaşındaki yıldızın Barbie’den 50 milyon dolar kazandığı konuşuluyor. Ama bu kadar da değil! Margot Robbie’ye filmin olağanüstü popülaritesi nedeniyle farklı sektörlerden milyon dolarlık teklifler geliyor.

‘BİRLİKTE KAZANALIM’

Ayak fotoğraflarının alınıp satıldığı “Fun With Feet” adlı internet sitesinin sahibi de aktrise bir teklifte bulundu. Bu kişi, Margot Robbie’ye ayak fotoğrafını internet sitesinde paylaşması karşılığında 250 bin sterlin (8.6 milyon) teklif etti. Ryan Gosling’e de aynı teklifte bulunan site sahibi, Robbie’ye yolladığı mektupta şunları yazdı: “Barbie’den ilham alan ve ikimize de milyonlar kazandıracak bir içerik üzerinde sizinle işbirliği yapmak isterim. Gelin bu kez de ayak fotoğrafınızdan kazanın” dedi. Yıldızın cevabı heyecanla bekleniyor!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.