DOLAR 32,5578
EURO 34,9734
ALTIN 2423,399
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aslı Enver havuzda eşine poz verdi! ‘Türkiye’nin en doğal ve güzel kadını’

‘Kavak Yelleri’, ‘Suskunlar’ ve ‘İstanbullu Gelin’ dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran başarılı oyuncu Aslı Enver ile iş insanı Berkin Gökbudak geçtiğimiz ay ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Mutlu evlilikleri devam eden ikiliden Enver, havuzda eşinin çektiği fotoğrafını paylaştı.

Aslı Enver havuzda eşine poz verdi! ‘Türkiye’nin en doğal ve güzel kadını’
21.08.2023 09:54
A+
A-

Aslı Enver, geçtiğimiz kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Nikâhtan sonra Enver’in iki aylık hamile olduğu ortaya çıkmış; oyuncunun, rol alacağı diziyi hamileliği sebebiyle bırakmak zorunda kaldığı öğrenilmişti.

Aslı Enver-Berkin Gökbudak çiftinden müjdeli haber 4 Temmuz’da gelmiş; ikili sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen kızlarına Elay adını vermişti.

blank

İŞTE ELAY BEBEK

Güzel oyuncu, eşi ve kızıyla birlikte verdiği pozları doğumdan kısa bir süre sonra sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Ailesiye objektif karşısına geçen ünlü oyuncunun neşeli halleri dikkatlerden kaçmamıştı.

blank

Ünlü isim, gönderisine, “Benim güzel ailem… 4 Temmuz 2023… Hayatımın en özel günü… Ziyarete gelen, arayan, mesaj gönderen herkese yürekten teşekkürler. Mutlu, huzurlu, bol kahkahalı büyütebilmek dileğiyle… Hoş geldin Eloş’um…” mesajını yazmıştı.

EŞİNE POZ VERDİ

39 yaşındaki Enver, son olarak 6.5 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yeni bir fotoğrafını paylaştı. Havuzda eşine poz veren ve paylaşımına Göbudak’ı etiketleyen Enver’e; kısa sürede 138 bin beğeni geldi.

blank

Takipçileri, güzel oyuncuya; “Yaşlanmak bir insana bu kadar mı yakışır?”, “Türkiye’nin en doğal ve güzel kadını, net” ve “Güzelliğine güzellik katmış annelik” şeklinde bin 200 yorum yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.