DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aşk yaradı! Demet Özdemir’in tatil pozları dikkat çekti

Oğuzhan Koç’tan geçtiğimiz mayıs ayından anlaşmalı olarak boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile yeni bir aşkan yelken açan Demet Özdemir, tatilin tadını çıkarıyor. Yeni sezon öncesi Yunanistan tatilinde moral depolayan oyuncuya aşk yaradı.

Aşk yaradı! Demet Özdemir’in tatil pozları dikkat çekti
13.08.2023 12:21
A+
A-

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, 28 Ağustos 2022 tarihinde dünyaevine girmiş, evliliklerinin sekizinci ayında ortak bir açıklama yaparak boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu.

Ünlü çift, 8 Mayıs’ta Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi’nde 10 dakika süren duruşma ile tek celsede boşanmıştı. İkili, karşılıklı olarak hiçbir şey talep etmemişti.

blank

AŞKINI İLAN ETTİ

Oğuzhan Koç’u çabuk unutan 31 yaşındaki güzelin, bir süredir Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı konuşuluyordu. İddialar doğru çıktı ve ikiliden ‘aşk ilanı’ olarak yorumlanan ilk kare geldi.

blank

Sürpriz ayrılığın ardından Yunanistan tatiline giden Demet Özdemir, gönlünü Sergio’ya kaptırdı. Mikonos’ta deniz ve güneşin tadını çıkaran ünlü oyuncu, katıldığı bir partide Yunan DJ ile yakınlaştı.

İŞTE O KARE

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Demet Özdemir, yeni sevgilisi Sergio ve arkadaşlarının da yer aldığı fotoğrafı, 16 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından kalp emojisiyle yayınladı.

blank

“GÜNEŞ KADAR GÜZEL”

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Demet Özdemir, son olarak tatil pozlarıyla çok konuşuldu. Özdemir’in pozlarına ‘Aşk yaradı’, ‘Çok güzelsin’, ‘Harika görünüyorsun’, ‘Güneş kadar güzel’ gibi yorumlar yapıldı.

blank

Yunanistan’ı seven ünlü oyuncunun, tatiline burada devam edeceği öğrenildi.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.