DOLAR 32,5922
EURO 35,0044
ALTIN 2456,629
BIST 9788,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Aşk-ı Memnu’dan ilk kez göreceğiniz kamera arkası görüntüsü!

Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya’nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D’nin fenomen yapımı ‘Aşk-ı Memnu’, 13 yıl öncesi final yapmasına rağmen hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Tekrar bölümleri ile önemli reyting başarısı elde eden diziden görülmemiş bir kare ortaya çıktı.

‘Aşk-ı Memnu’dan ilk kez göreceğiniz kamera arkası görüntüsü!
11.08.2023 17:27
A+
A-

Halit Ziya Uşaklıgil’in 1899 yılında yayınlanan aynı adlı unutulmaz romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinin üzerinden yıllar geçse de her detayı konuşulmaya devam ediyor. Bir döneme damga vuran yapım, bu kez ilk kez paylaşılan bir kamera arkası görüntüsüyle gündem oldu.

Aşk-ı Memnu’ya ait set görsellerine sosyal medyada yer veren dizinin fotoğrafçısı Şinasi Serçe, diziden daha önce görülmemiş bir kare daha paylaştı.

blank

Söz konusu fotoğrafta; ‘Adnan Ziyagi’i oynayan Selçuk Yöntem, ‘Behlül’ karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ ve ‘Bihter’ karakterini canlandıran Beren Saat yer alıyor.

blank

Ay Yapım imzalı, yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu fenomen dizi, 2008-2010 yılları arasında izleyiciyle buluşmuş, reyting rekoru kıran 79’uncu bölümü ile ekranlara veda etmişti.

blank

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.