DOLAR 32,3435
EURO 34,8856
ALTIN 2375,642
BIST 10204,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

60 yaşındaki Demi Moore bikinili görüntüsüyle genç kızlara taş çıkardı!

Bir dönem Hollywood’un en parlak yıldızlarından biri olan 60 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu Demi Moore, Yunan Adaları’nda yeşil bikinisiyle denize girerken görüntülendi. Yaşına rağmen oldukça fit görünen oyuncu, dikkatleri üzerine topladı.

60 yaşındaki Demi Moore bikinili görüntüsüyle genç kızlara taş çıkardı!
16.08.2023 09:06
A+
A-

”Jane’in Zaferi”, ”Ahlaksız Teklif”, ”Charlie’nin Melekleri”, ”Birkaç İyi Adam”, ”Kırmızı Leke” gibi yapımlarda objektif karşısına geçen ve rol aldığı ‘Hayalet’ filmiyle 90’lı yıllara damga vuran Demi Moore, güzelliğiyle yıllara meydan okuyor.

LÜKS YATTA GÖRÜNTÜLENDİ

Zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla gündeme gelen ABD’li oyuncu, kendisine eşlik eden arkadaşları Andreas ve Athanasia Steggos ile lüks bir yatta zaman geçirdi.

blank

FORMDA GÖRÜNTÜSÜ DİKKAT ÇEKTİ

Teknede güneşlenerek vakit geçiren oyuncu, serinlemek için de sık sık denize girdi. Doğal güzelliğinin yanı sıra formuna da dikkat eden dünyaca ünlü isim, bol bol görüntü verdi.

blank

ANNEANNE OLDU

2022 yılında kızı Rumer Willis’ın ilk çocuğunu beklediğini duyurmasının ardından anneanne olduğunu açıklayan oyuncu “Birçok açıdan, şimdiye kadar olduğundan daha canlı ve mevcut hissediyorum” demişti.

blank

Demi, eski eşi Bruce Willis’a demans teşhisi konulmasının ardından zor günler geçirdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.