DOLAR 32,539
EURO 34,8837
ALTIN 2419,83
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

58 yaşındaki Elizabeth Hurley çıplak güneşlendi!

Tüm dünyada tanınan model ve oyuncu Elizabeth Hurley, Instagram hesabından deniz yatağının üzerinde çıplak bir şekilde güneşlendiğini anları paylaştı. Ünlü ismin videosuna, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

58 yaşındaki Elizabeth Hurley çıplak güneşlendi!
22.08.2023 11:36
A+
A-

İngiliz model ve oyuncu Elizabeth Hurley, geçtiğimiz aylarda ABD’li iş insanı Steve Bing ile birlikteliğinden dünyaya gelen oğlu Damian Hurley (21), yönettiği bir erotik-gerilim filmi olan ‘Strictly Confidential’da oynamasıyla gündeme gelmişti.

Yapımda Lily karakterini canlandıran Elizabeth Hurley, Pear Chiravara tarafından canlandırılan Natasha adlı karakterle cinsellik içeren sahneleri paylaşmıştı.

blank

58 yaşındaki Hurley, son olarak 2.7 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından paylaştığı bir videoyla gündeme geldi.

blank

DENİZ YATAĞINA UZANDI

Havuza bıraktığı karpuz dilimi şeklindeki deniz yatağının üzerinde çıplak bir şekilde güneşlenen Hurley, gönderisine şu mesajı yazdı:

Sadece bir dilim karpuz üzerinde yüzüyorum…

blank

BİNLERCE YORUM YAPILDI

Ünlü ismin kısa sürede 161 bin beğeni alan bu videosuna, 5 bine yakın da yorum yapıldı.

– Bir karpuzu hiç bu kadar kıskanmamıştım…
– Şanslı bir karpuz dilimi.
– Elizabeth Hurley yaşlanmıyor.
– Hâlâ mükemmelsin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.