DOLAR 32,3723
EURO 34,7542
ALTIN 2400,11
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

54 yaşındaki Jennifer Lopez’den bikinili pozlar

Ben Affleck ile 17 yıl aradan sonra tekrar bir araya gelip evlenmesiyle magazin gündeminden düşmeyen Jennifer Lopez (54), tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Jennifer Lopez’in paylaşımına çok kısa bir süre içinde 600 bini aşkın beğeni geldi.

54 yaşındaki Jennifer Lopez’den bikinili pozlar
19.08.2023 15:51
A+
A-

Bir dönem magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olarak gösterilen, şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck, beraber rol aldıkları ‘Gigli’ filminin setinde tanışmalarının ardından 2002 yılında nişanlanmışlardı. Ancak 2003’te yapılması beklenen düğünlerini erteleyen çift, bir yıl sonra da yollarını ayırmıştı.

blank

GÜNLERCE GÜNDEMDE KALDILAR

İkili, 2021’de ise kendilerini yine birbirlerinin kollarında bulmuştu. Yıllar sonrabarışmalarının üzerinden çok geçmeden ‘Bennifer’, temmuz ayında Las Vegas’ta sade bir törenle dünyaevine girmelerinin ardından; üç gün süren büyük bir düğün yaparak günlerce gündemde kalmıştı.

blank

HAYRAN BIRAKTI

Lopez, 250 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla kendisine hayran bıraktı. Arkadaşlarıyla havuz başında poz veren Lopez’in kusursuz fiziği beğeni topladı.

blank

“GENÇLİK İKSİRİ İÇMİŞ GİBİ”

Lopez’in tatil pozlarını beğenen yüzbinler arasında Khloe Kardashian da vardı. Güzel oyuncu ve şarkıcıya ”Gençlik iksiri içmiş gibi” ve ”Her zaman şık” gibi yorumlar yapıldı.

blank

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.