DOLAR 32,5331
EURO 34,9434
ALTIN 2439,526
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

16 kilo veren Nurgül Yeşilçay’dan dikkat çeken pozlar

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Veda Mektubu’ dizisinde başrol oynayan Nurgül Yeşilçay, 16 kilo vermişti. Son olarak verdiği kilolarla dikkat çeken oyuncu merdivenlere sere serpe uzanıp poz verdi.

16 kilo veren Nurgül Yeşilçay’dan dikkat çeken pozlar
15.08.2023 10:09
A+
A-

Farklı hikayesi, başarılı oyunculukları ile olduğu kadar görkemli kıyafetleri ve stylingi ile de beğeni toplayan, Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Veda Mektubu’nun ‘Alanur’u Nurgül Yeşilçay, nasıl zayıfladığının sırrını anlatmıştı.

”ALIŞANA KADAR ÇOK ZORDU”

Tatlı ve çikolatadan uzak durduğunu belirten ünlü isim, sabah kalktıktan sonraki ilk dört saat yemek yemediğinin altını çizerek şu ifadeleri kullanmıştı:

Arkadaşlar bildiğiniz aç kaldım. Alışana kadar çok zordu. Gece yatmadan dört saat önce yemeyi bırakıyorsun. Sabah kalktıktan sonra dört saat aç kalıyorsun sonra yemek yiyorsun. Mümkün mertebe tatlı, çikolata yok. Biraz da dikkat ediyorsun.

blank

“TATİL DEVAM”

47 yaşındaki Nurgül Yeşilçay, mavi elbisesiyle merdivenlere sere serpe uzandı. Zayıflığıyla dikkat çeken güzel oyuncu hayranlarından beğeni topladı. Ünlü oyuncu paylaşımına “Tatil devam tabii ki” notunu ekledi.

blank

Nurgül Yeşilçay’a “Maşallah”, “Kadın resmen gençleşti”, “Türkiye’nin en güzel kadınlarından” yorumları geldi.

blank

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.