DOLAR 32,3641
EURO 34,7634
ALTIN 2411,107
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Günlük burç yorumları (19 Ocak 2023)

Astrolog Murat İpek’ten 19 Ocak 2023 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Günlük burç yorumları (19 Ocak 2023)
19.01.2023 01:20
A+
A-
blank

Ay saat 13.08 ile 22.11 arasında boşlukta olacak. Öğleden sonra yeni bir işe başlamak için pek uygun bir zaman olmayabilir. Bugün sabırlı olun.

MURAT İPEK / [email protected]

blank

KOÇ 

Uzaktan arkadaşlar size becerilerinizden maksimum düzeyde yararlanma konusunda değerli bilgiler sağlayabilir. Fırsatları kaçırmayın.

blank

BOĞA 

En yeni ekipmanlar bir anda kullanımınıza sunulabilir. Bunların hayatınızı daha kolay ve daha ilginç hale getirmesi muhtemeldir.

blank

İKİZLER 

Bugün yeni arkadaşlar edinmek ve yeni fırsatlar bulmak için kapılar açabilir. Artan gelir de bir olasılık olarak cebinizde duruyor.

blank

YENGEÇ 

İş yerinde bazı şaşırtıcı bilgilere rastlayabilirsiniz ve bu, zihninizi yeni bir yöne doğru yönlendirebilir. Çevrenizdekilere dikkat edin.

blank

ASLAN 

Sadece yarım saat olsa bile, kendinize kesinlikle çalışmadan biraz zaman ayırdığınızdan emin olmalısınız. Bugün buna ihtiyaç duyacaksınız.

blank

BAŞAK 

Ayrıntıları takip etme konusunda kesinlikle bir yeteneğiniz var. Bunu bugün kullanın ve çevrenizde bir farkındalık yaratın.

blank

TERAZİ 

Huysuzluklarınızın üzerinizden geçmesine izin verin ve ne kadar komik ya da eğlenceli olabileceğinizi çevrenize hatırlatmaya çalışın.

blank

AKREP 

Birisi sizi ters yönde etkileyen bir şey söylerse, sadece gülüp geçin. Çok sertleşirse silahlarınıza sarılın ve haddini bildirip oturtun.

blank

YAY 

İş ve zevkin eşit olduğu bir seyahate çıkmanın olası bir yolu varsa, bunun gerçekleşmesi için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

blank

OĞLAK 

Büyük resme bakma konusunda kesinlikle iyi olsanız da iş, bitirme detaylarına geldiğinde iyi olmadığınızı düşünmeniz için hiçbir sebep yok.

blank

KOVA 

Bir projeyi sadece iyi değil, aynı zamanda kesinlikle harika gösteren küçük şeyler için yetenekli bir gözünüzün olduğunu bugün ispat edebilirsiniz.

blank

BALIK 

İşle ilgili kısa bir seyahat enerjinizi tüketebilir. Ek olarak, ihtiyacı olan birine yardım etmek sizi çok daha iyi hissettirebilir. Olumlu olmaya bakın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.