DOLAR 32,4918
EURO 34,9121
ALTIN 2437,351
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bikinili pozuna sevgilisinden yorum gecikmedi: Çok güzelsin aşkım, silsene!

Bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Burak Dakak ile aşk yaşayan Leyla Tanlar, sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaştı. Dakak’ın sevgilisine yaptığı yorum, en az fotoğrafın kendisi kadar konuşuldu.

Bikinili pozuna sevgilisinden yorum gecikmedi: Çok güzelsin aşkım, silsene!
16.08.2023 17:33
A+
A-

Başrollerini Leyla Tanlar, Burak Dakak, Ecem Erkek, Binnur Kara, Zeynep Çamcı, Olgun Toker ve Yıldıray Şahinler’in paylaştığı ‘Güzel Günler’ dizisinin setinde yeni bir aşk başlamıştı.

Dizide ‘Selma’ ve ‘Mihran’ karakterlerine hayat veren Leyla Tanlar ile Burak Dakak, birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından yayınlayarak birlikteliklerini ilan etmişti.

blank

BİKİNİLİ POZUNU PAYLAŞTI

Aşkları tam gaz devam eden ikili, son olarak sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündeme geldi.

Leyla Tanlar, 1.3 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından bikinili bir pozunu yayınladı. Tanlar’ın gönderisi, kısa sürede 17.3 bin beğeni aldı.

Takipçileri, güzel oyuncun fotoğrafına; “Çok şanslısın Burak Dakak”, “Çok güzelsin Leyla” ve “Harikasın” gibi 300’den fazla yorum yapıldı.

blank

“BİRİLERİ KISKANMIŞ”

Dakak da sevgilisinin gündem olan karesine kayıtsız kalamayarak, en az fotoğrafın kendisi kadar konuşulan şu yorumu yaptı:

Çok güzelsin aşkım… Silsene.

blank

Dadak’ın bu yorumuna; “Çok aşıksın Burak bey”, “Ya siz ne güzel bir çiftsiniz” ve “Birileri kıskanmış” gibi cevaplar verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.