DOLAR 32,5355
EURO 34,8637
ALTIN 2425,013
BIST 9703,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yemeksepeti’nden TOBB ETÜ SEM E-Ticaret’te Uzmanlık Eğitimi Programına Destek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin hayata geçirdiği E-ticarette Uzmanlık Eğitimi projesine Yemeksepeti de ana destekçilerden biri olarak destek veriyor.

Yemeksepeti’nden TOBB ETÜ SEM E-Ticaret’te Uzmanlık Eğitimi Programına Destek
17.08.2023 14:27
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin hayata geçirdiği E-ticarette Uzmanlık Eğitimi projesine Yemeksepeti de ana destekçilerden biri olarak destek veriyor. Yemeksepeti’nin alanlarında uzman yöneticileri, e-ticaret sektörünün nitelikli insan kaynağı ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılan program kapsamında hızlı ticaret, kullanıcı deneyimi tasarımı ve iş ortaklarıyla ilişki yönetimi konularının işlendiği ilk eğitimlerini 16 Ağustos’ta verdi. 

Türkiye’de hızlı ticaretin öncüsü Yemeksepeti, Türkiye e-ticaret ekosisteminin nitelikli işgücü ihtiyacına cevap vermek amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından hayata geçirilen TOBB ETÜ SEM E-Ticaret’te Uzmanlık Eğitimi Sertifika Programı’na ana destekçi oldu. Proje kapsamında Yemeksepeti yöneticileri, ilk eğitim oturumlarını 16 Ağustos günü geniş bir katılım ilgisiyle gerçekleştirdi.

Geleceğin e-ticaret profesyonellerini yetiştirmek amacıyla hayata geçirilen işbirliği kapsamında her biri alanlarında otorite sayılan Yemeksepeti yöneticileri, açılış programında hızlı ticarette verinin yeri, iş ortaklarıyla ilişki yönetimi ile hızlı ticarette ideal ürün yönetimi ve kullanıcı deneyimi tasarımı konularında sektörel eğitimler verdiler.

Sektörün sürdürülebilir büyümesine katkı

TOBB’un öncülüğünde ve Yemeksepeti’nin ana destekçisi olarak katıldığı bu projede, 1 yıl içinde toplam 500 kişiye e-ticaret eğitimi verilmesi hedefleniyor. Katılımcılara hem teorik hem de pratik bilgileri bir arada sunmayı amaçlayan eğitimlere TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) eğitmenleri ve sektörde profesyonel olarak görev alan özel sektör temsilcileri liderlik ediyor.

Sektörün sürdürülebilir büyümesi için oldukça kritik bir rol oynayan bu stratejik işbirliğiyle Yemeksepeti, sektörel gelişime katkıda bulunmanın yanı sıra, e-ticaret sektöründeki nitelikli insan kaynağını artırma hedefine doğrudan destek oluyor.

Başarı gösteren katılımcıların, TOBB ETÜ SEM tarafından sertifikayla onurlandırılacağı bu program kapsamında ayrıca, 6 Şubat’ta yaşanan depremden etkilenenlere yönelik, kontenjan dahilinde ücretsiz eğitimler de sunulacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.