DOLAR 32,4657
EURO 34,8959
ALTIN 2435,255
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bayraklı’da sınav heyecanı

Okul öncesi eğitim çalışmalarıyla fark yaratan Bayraklı Belediyesi, yeni sezonda belediye okullarında görev yapacak öğretmen, psikolog ve psikolojik danışmanlar için sınav düzenledi.

Bayraklı’da sınav heyecanı
13.08.2023 23:03
A+
A-

Okul öncesi eğitim çalışmalarıyla fark yaratan Bayraklı Belediyesi, yeni sezonda belediye okullarında görev yapacak öğretmen, psikolog ve psikolojik danışmanlar için sınav düzenledi. Ege Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen sınava yüzlerce kişi katıldı, büyük heyecan yaşandı. Başkan Serdar Sandal “Okul öncesi eğitime büyük önem veriyor, çocuklarımızı yetiştirecek öğretmenlerimizi de adil, şeffaf ve liyakat esaslı bir yöntemle belirliyoruz” dedi.

 

İSTİHDAMA KATKI

Okul öncesi eğitime verdiği önemle dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, bünyesinde görev alacak öğretmen, psikolog ve psikolojik danışmanlar için Ege Üniversitesi işbirliğiyle bir kez daha seçme sınavı düzenledi. Yüzlerce öğretmen ve eğitmen sınav heyecanı yaşadı. Sınava girenler, liyakat esaslı bir istihdam modeli uygulandığı için Bayraklı Belediyesi’ne teşekkür etti, bu anlayışın tüm Türkiye’ye örnek olmasını istedi.

 

TÜM ÇABAMIZ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Bayraklı’ya özgü katılımcı, demokratik ve dayanışmayı ön planda tutan eğitim modelimizle çocuklarımızı yarınlara hazırlıyoruz. Bu hedefe giderken; alanında uzman, doğru eğitmen seçimini çok önemsiyoruz. Ege Üniversitesi ve profesyonel kadrolarıyla iş birliği yaparak en doğru tercihi belirliyoruz. Aynı zamanda belirli oranda da olsa öğretmen istihdamı konusunda ilçemize katkı sunuyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı koşullarda, en iyi eğitimi almaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Sınava giren tüm meslektaşlarımın heyecanını paylaşıyor, emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.