DOLAR 32,4735
EURO 34,9472
ALTIN 2436,546
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başkan Sandal “Eğitimde marka kent olacağız”

Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde ücretsiz üniversite sınavlarına hazırlık kurslarına katılmak isteyen lise mezunları için internetten ön kayıtlar başladı. YKS’ye girip yerleşemeyen öğrenciler, 12 Eylül’e kadar başvuruda bulunabilecek ve TYT puanına göre kabul edilecek.

Başkan Sandal “Eğitimde marka kent olacağız”
15.08.2023 15:45
A+
A-

Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde ücretsiz üniversite sınavlarına hazırlık kurslarına katılmak isteyen lise mezunları için internetten ön kayıtlar başladı. YKS’ye girip yerleşemeyen öğrenciler, 12 Eylül’e kadar başvuruda bulunabilecek ve TYT puanına göre kabul edilecek. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Çocuklarımız için eğitimde tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Onları her alanda desteklemeye devam edeceğiz. Eğitimde marka kent olacağız” dedi.

SON BAŞVURU 12 EYLÜL

Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi, 2023-2024 eğitim öğretim sezonunda kurs görecek öğrencilerini seçiyor. Bu kapsamda LGS ve YKS kursları için geçtiğimiz aylarda sınav düzenleyen Sosyal Etkinlik Merkezi, YKS’ye girip yerleşemeyen lise mezunu öğrencileri de unutmadı. TYT puanına göre kabul edilecek öğrenciler, YKS sonuç belgesiyle ücretsiz YKS kursu için başvuruda bulunabiliyor. İsteyen öğrenciler 12 Eylül’e kadar https://forms.gle/dujz9CiMHdRHYomu7 başvuru linki üzerinden müracaat edebiliyor. Öğrenciler, ücretsiz eğitim fırsatı hakkında detaylı bilgiye 0232 935 0 335 numaralı telefondan ulaşabiliyor.

BAŞARILAR GENÇLER

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bayraklı’yı eğitim konusunda marka kent yapma gayretimiz sürüyor. Anaokulundan üniversiteye kadar her alanda öğrencilerimizin yanında oluyor, çağdaş eğitim olanakları sunarak hayallerindeki okullarda eğitim almalarının kapılarını açıyoruz. Yeni sezonda da kurumumuzda eğitim alacak tüm öğrencilere şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.