DOLAR 32,539
EURO 34,8837
ALTIN 2419,83
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ferman Toprak’tan ‘bakıcı’ isyanı: 25 bin TL maaşı beğenmiyorlar!

Arabesk müziğin dikkat çeken isimlerinden Ferman Toprak (48), ızı Adel Su için bakıcı arayışına girdi. Bakıcı maaşlarına isyan eden şarkıcı, “15 bin TL, 20 bin TL, 25 bin TL maaş beğenmiyorlar. Anlamış değilim” şeklinde konuştu.

Ferman Toprak’tan ‘bakıcı’ isyanı: 25 bin TL maaşı beğenmiyorlar!
22.08.2023 11:06
A+
A-

‘Hayatı Tespih Yapmışım’ şarkısıyla şöhreti yakalayan Ferman Toprak, Hilal Öztürk ile 2017 yılında nikah masasına oturdu. Çiftin Adel Su adında bir kızı var.

BAKICI FİYATLARINA İSYAN ETTİ

Çift, son olarak kızları için bakıcı arayışına girdi. Yaptığı araştırmalar sonrası bakıcı fiyatlarına isyan eden Toprak sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

blank

“BİZ ÇOCUKLARIMIZI BOŞUNA OKUTUYORUZ”

Bir hayli sitem eden Ferman Toprak, “Özel bir şeye değinmek istiyorum. Biz çocuklarımızı boşuna okutuyoruz. Okulu, üniversiteyi bitirecek, ne iş yapacak? Bugün Türkiye şartlarında en trend iş evlerde yatılı çalışmak, çocuk bakmak… 15 bin TL, 20 bin TL, 25 bin TL maaşı beğenmiyorlar. Onlar mı seni mutlu edecek, sen mi onları mutlu edeceksin. Yoksa çocuğa mı bakacak? Anlamış değilim. Bir öğretmen bu maaşları alamıyor. Ne ara bu fiyatlar böyle yükseldi? Biz 15 – 20 gündür Adel’e bakıcı arıyoruz ama bu fiyatlarla değil yani… ‘İnsaf’ diyoruz ya…” şeklinde konuştu.

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.