DOLAR 32,4982
EURO 34,9526
ALTIN 2431,046
BIST 9801,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kaan Urgancıoğlu baba oluyor! Burcu Denizer’in karnı burnunda

7 Mayıs’ta sezon finali yapan, Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Yargı’nın Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu (42), sevgilisi Burcu Denizer ile haziran ayında dünyaevine girmişti. Bir süredir hamile olduğu konuşulan Denizer, sonunda müjdeli haberi verdi.

Kaan Urgancıoğlu baba oluyor! Burcu Denizer’in karnı burnunda
18.08.2023 10:21
A+
A-

Kanal D’nin; 7 Mayıs’ta sezon finali yapan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’da ‘Savcı Ilgaz’ karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, 19 Haziran’da sevgilisi Burcu Denizer ile Atina’nın Türkiye Başkonsolosluğu’nda gerçekleşen nikâh töreniyle hayatını birleştirmişti.

Kendi aralarında sade bir törenle evlenen ünlü oyuncu, nikâh fotoğraflarını Instagram hesabının hikayeler bölümünden “Sürpriz” notuyla yayınlamıştı.

blank

“AMİN, İNŞALLAH”

Nikahtan kısa bir süre sonra Etiler’de görüntülenen Urgancıoğlu, gazetecilere; “Sizlerin arasında evli olanlar vardır, tavsiyenizi alabilir miyiz?” diye sormuş ve “Çocuk” cevabını alınca, “Amin inşallah” demekle yetinmişti.

“ANNE OLMAK SANA ÇOK YAKIŞACAK”

Denizer, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından kendisine gelen bir hediyenin notunu yayınlamıştı. Notta, ünlü çiftin bebek beklediğinin konulmaya başlanmasına neden olan şu ifadeler yer almıştı:

Sevgili Burcu, sana yolladığım hasır çanta çocuğunu okutmak için el emeği ile para kazanan harika kadınlardan geliyor! Anne olmak sana çok yakışacak.

blank

MÜJDEYİ VERDİ!

Ünlü çiftten beklenen haber ise dün geldi. Burcu Denizer, 7 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından karnı burnunda bir karesini paylaşarak bebek beklediğini doğruladı.

blank

Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan bu müjdeli haberin ardından, ikilinin bir erkek bebek beklediği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.