DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Zimbru Teknik Direktörü Popescu: “Ne yapalım, sahaya mı çıkmayalım?”

Fenerbahçe’nin Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçındaki rakibi Zimbru’nun teknik direktörü Lilian Popescu maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Zimbru Teknik Direktörü Popescu: “Ne yapalım, sahaya mı çıkmayalım?”
26.07.2023 23:12
A+
A-
Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Zimbru’nun teknik direktörü Lilian Popescu maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Kendileri için müthiş bir tecrübe olacağını söyleyen Popescu, “Paha biçilemez bir maç olacak. Uluslararası tecrübesi olan 1 oyuncum var. Genç oyunculardan kurulu bir takımız. Bu nedenle paha biçilemez bir tecrübe olacak. 2 sene önce Sivas ile oynamıştık. Tanıdık bir ortam. Tribünde sıcak bir taraftar grubu var, onu biliyoruz. Bu tip atmosferlerde oynamak her futbolcu için heyecan vericidir. Bizim için açıkçası yeni bir takım, üzerinde çalışmadığımız bir takım. Onlar için çıkış maçı olacaktır.” dedi.

Fenerbahçe’nin kalitesinin farkında olduklarını söyleyen Lilian Popescu, “Fenerbahçe’nin kalitesinin farkındayız, yapabileceğimiz  bir şey yok ama ne yapalım yani, sahaya mı çıkmayalım. Bizden 200 kat daha fazla bütçeleri var. Bir şekilde çıkıp oynayacağız. Ayrı bir savunma falan çalışmadık. Takımıma güveniyorum. Mücadele edeceğiz. Yeterli olduklarını gösterecek oyuncularım. Bu tip yıldızlara karşı oynamak zaten Szymanski, Dzeko, Tadic… Oldukça saygı duyulası oyuncular. Onların bireysel yeteneklerini takım ruhuyla sıfırlamaya çalışacağız.” sözlerini sarf etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.