DOLAR 32,5637
EURO 34,92
ALTIN 2425,401
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Zaniolo için transfer itirafı!

Galatasaray transfer haberleri: Nicolo Zaniolo’nun menajeri Claudio Vigorelli, İtalyan oyuncunun Galatasaray’dan Aston Villa’ya transferiyle ilgili konuştu.

Zaniolo için transfer itirafı!
21.08.2023 20:24
A+
A-
Galatasaray’dan Aston Villa’ya transfer olan Nicolo Zaniolo için transfer itirafı geldi.

İtalyan oyuncunun menajeri Claudio Vigorelli, herkesi memnun edecek şekilde transferin gerçekleştiğini söyledi.

Vigorelli, “Aston Villa ve Monchi ile Premier Lig’de bu fırsat ortaya çıktığında Galatasaray ile konuştuk. Onları ikna etmek zor oldu ama Premier Lig’e gitmek her oyuncunun hayalidir. Bu büyük bir fırsattı. Galatasaray ve başkanına Nicolo’nun hayalini gerçeğe dönüştürdükleri için teşekkür ediyorum. Başlangıçta karmaşık bir pazarlık oldu ama sonra herkesin hoşuna gidecek şekilde bunu gerçekleştirdik” sözlerini kullandı.

Vigorelli, Zaniolo’nun tekrar İtalya’ya dönme olasılığı yönünde gelen soru karşısında ise, “Sanırım Milan’da sadece Maldini’nin görev yaptığı dönemde bazı şeyler vardı. Sonra yönetimde her şey değişti ve konu yeniden açılmadı. Nicolo zaten Türkiye’de kalmaktan mutlu olurdu, Şampiyonlar Ligi’ni düşünüyordu ve mutluydu. Sonra Aston Villa geldi ve neler yaşandığını gördük” diye cevap verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.