DOLAR 32,5515
EURO 34,9026
ALTIN 2435,252
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yılmaz Vural: “Alınan puan çok önemli”

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Adanaspor maçındaki 2-2’lik eşitliği değerlendirdi.

Yılmaz Vural: “Alınan puan çok önemli”
22.01.2023 23:27
A+
A-
Spor Toto 1. Lig’de Adanaspor’la 2-2 berabere kalan Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Yılmaz Vural, takım olarak maça iyi başladıklarını belirtti.

Taktiksel hazırlıkları çok iyi uyguladıklarını vurgulayan Vural, “Bugün daha önce yaptığımız hatalarımızı asgariye indirdik. Ama futbol iyi oynayanın kazandığı bir oyun değil, garip bir oyun. Bundan sonra çok daha dikkatli olmamız lazım.” şeklinde konuştu.

Adanaspor’un iyi bir takım olduğunu aktaran Vural, şunları kaydetti:

“Deplasmanda oynadık. Sonuç olarak 4-5 pozisyon yakaladık. Burada alınan puan çok önemli. Düşmemeye oynuyorsanız bazen atılan bir fazla gol ve alınan bir fazla puan sizin gelecekteki durumunuzu belirleyecek hale gelir. Bunlara dikkat etmemiz lazım.”

Oyuncularını tebrik eden Vural, “Oyuncularım maça çok iyi konsantre oldu. Yeni Malatyaspor’umuz futbol oynamayı ön planda tutarak iyi oyunla maç kazanmanın ne olduğunu anlayacak duruma gelecek. Yılmadan yolumuza devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.