DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Vranjes depremden sakatlığı nedeniyle kurtuldu!

Türkiye’de meydana gelen deprem felaketi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’u derinden etkiledi. Akdeniz ekibinde Bosna Hersekli futbolcu Ognjen Vranjes ise sakatlığı nedeniyle depremden etkilenmedi.

Vranjes depremden sakatlığı nedeniyle kurtuldu!
11.02.2023 22:36
A+
A-
Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’u da etkiledi. Süper Lig temsilcisinde depremden etkilenmeyen Ognjen Vranjes hakkındaki gerçek ortaya çıktı.

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, deprem felaketinden en fazla etkilenen spor kulüpleri arasında yer aldı. Sportif direktör Taner Savut ile futbolcu Christian Atsu enkaz altında kaldı. İkilinin durumu hakkında henüz yeni bir gelişme yaşanmadı.

Hatayspor’a sezon başında transfer olan Ognjen Vranjes ise depremden etkilenmedi. 33 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcunun depremden kısa bir süre önce şehirden ayrıldığı ortaya çıktı.

Bel spazmı geçiren Vranjes’in sakatlığının olduğu ve bu sebeple tedavisine ülkesinde devam etmek istediği daha sonra da Bosna Hersek’e gittiği ortaya çıktı. Futbolcunun ilk muayeneyi Türkiye’de yaptırdığı ancak; daha sonra tedavisini ülkesinde sürdürme kararı aldığı öğrenildi.

Vranjes, şehirdeki ürkütücü tabloyu gördükten sonra üzüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşım yaparak dile getirmişti. Vranjes, önceki gün ise moral bulmak için Bosna Hersek’teki arkadaşlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Futbolcunun çekilen fotoğrafta yüzünün gülmediği görüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.