DOLAR 32,5179
EURO 34,9709
ALTIN 2435,771
BIST 9798,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Vincent Aboubakar: “Ben lider değilim”

Beşiktaş’ın golcüsü Vincent Aboubakar, Neftçi Bakü maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Vincent Aboubakar: “Ben lider değilim”
18.08.2023 00:39
A+
A-
Beşiktaş’ın golcüsü Vincent Aboubakar, Neftçi Bakü maçının ardından açıklama yaptı.

Aboubakar yaptığı açıklamada, “Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Geriden geldik ve iyi bir takım ruhu sergiledik. İkinci yarıda karakter sergiledik ve maçı kazandık. Önümüzdeki maçlar için iyi bir örnek oldu. Savaşan, bırakmayan bir takım olduğumuzu gösterdik. Mutluyuz” dedi.

Aboubakar, “Lider değilim, takımın parçasıyım. Gelişmek için, Beşiktaş’ı daha yukarıya taşımak için herkese yardımcı olan bir oyuncuyum. Takımın bir parçasıyım.” şeklinde konuştu.

Ayrıca, “Rachid çok önemli bir karakter, çok iyi bir oyuncu. Herkes hayatta zor onlar yaşıyor. Her zaman onun yanındayız. Zor anlar yaşıyor ama inanıyorum ki eski haline dönecek ve tüm sorunlar çözülecek ve bizimle olacak.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.